Paris Hilton

Kim Kardashian v novém videoklipu Paris Hilton a dua Dimitri Vegas & Like Mike

Krása, skvělé vokály a libový beat – i takhle můžeme nazvat nový videoklip k tracku Dimitri Vegas & Like Mike a Paris Hilton!

Tyto novinky spatřily světlo světa díky Instagramu, kde samozvaná DJane a módní ikona Paris Hilton prozradila, že získala svou dlouhodobě nejlepší kamarádku Kim Kardashian jako hlavní hvězdu svého dalšího hudebního klipu. Skladba se jmenuje “My Best Friend’s Ass” a byla produkována rezidenty Tomorrowlandu, duem Dimitri Vegas & Like Mike.

Dvojice, která ohromila návštěvníky Ibizy svými loňskými letními akcemi Garden of Madness, vytvořila silnou basovou linku, která doprovází vokály Paris Hilton, a oficiální videoklip (natočený v Los Angeles) má také překvapující hosty jako hvězdy z Ru Paul’s Drag Race a mnoho dalších.

Track “My Best Friend’s Ass” se brzy objeví na Sony Music, podobně jako nedávné kolaborace dua Dimitri Vegas & Like Mike se jmény jako Wiz Khalifa a Gucci Mane. Dvojice nedávno získala ocenění od MTV ‘Best Belgian Act’ přičemž, si jich jistě všimnem ještě jednou během nadcházející festivalové sezóny.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.