Hard Rock Sofa

Projekt Hard Rock Sofa ukončil pauzu novým songem Crazy Things

Jméno, o kterém v posledních letech nebylo mnoho slyšet, se vrátilo na rty fanoušků elektronické taneční hudby. Hard Rock Sofa jsou zpět.

Ruský projekt Hard Rock Sofa ukončil pauzu a vrací se zpět do záře reflektorů s novým songem ‘Crazy Things’. Skupina, dříve složená ze dvou umělců, je nyní rozdělená, ale stále působivě talentovaná. Hard Rock Sofa boduje se svěžím deep house songem, který si zaručeně najde cestu vzhůru hudebními žebříčky a  velmi rychle se stane horkým letním hitem.

Track vytvořil producent Denis Chepikov, který spojil své síly s DJane a producentkou Angelinou Lavo, společně s vokály zpěvačky QUEEN SESSI. Track si určitě přidejte do svých playlistů, protože vaše párty vám za něj později poděkují.

Pozvolný nástup tracku ‘Crazy Things’ je přirozeně jemný, ale vzrušující svou melodií. Song obsahuje jemný beat, který hladce zapadne pod vokály QUEEN SESSI. Track přináší vlnu sluníčka a písečné pláže. Budete snít o létě kdykoli a kdekoli!

Po odchodu Shapova (Alexandra Shapovalova), který nyní brázdí sólové vody, fanoušci jistě uvítají návrat Hard Rock Sofa s nadšením, že je jejich hudba zpět. Už se nemůžeme dočkat, až uvidíme, co Chepikov má pro všechny fanoušky a pro ty, kteří s Hard Rock Sofa byli po všechny ty roky. Doufejme, že bude spousta dalších skladeb, jako je klasická produkce ‘Blow Up’, kterou vydali před osmi lety.

Níže si můžete pustit track ‘Crazy Things’ i nový videoklip.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.