BREAKING: TOMORROWLAND 2020 ZRUŠEN

TOMORROWLAND 2020 ZRUŠEN

Je to doslova NĚUVĚŘITELNÉ, ale Tomorrowland 2020 se neuskuteční. Nedávno jsme vás informovali o tom, že seo zrušení festivalu jedná. Dnes se objevila oficiální zpráva od pořadatelů tohoto gigantického festivalu o tom, že se celý festival posouvá.
Níže si dovolujeme uvést přímé vyjádření od organizátorů, v našem volném překladu do češtiny:

Vážení fanoušci,
People of Tomorrow je velká, živá a vřelá globální komunita a to již více než 15 let. Sdílíme stejnou vášeň: posloucháme skvělou hudbu, objevujeme velkolepá místa, tvoříme nová přátelství s lidmi z celého světa, užíváme si života naplno a staráme se o sebe jako jednu velkou rodinu. To nás dělá jedinečnými. To z nás dělá ty lidi, kterými jsme v každodenním životě. A jsme to i my, kdo dokáže společně překonat největší výzvy.

Tomorrowland 2020 měl všechny ingredience, aby se stal jedním z nejvýznamnějších vydání: neviditelné kreativní nápady, zbrusu nové vnitřní a venkovní koncepty, úžasné sestavy a – jako vždy – nejkrásnější mezinárodní dav na světě.
Bohužel, kvůli celosvětové pandemii COVID-19 nastaly pro všechny velmi těžké časy. V posledních týdnech jsme vedli konzultací s místní a národní vládou v Belgii. Konkrétně samozřejmě o dvou festivalových víkendech, na které jsme se všichni tak těšili. Naším posláním je sjednocovat duše z celého světa, ale je také naší nejvyšší prioritou pečovat o zdraví a bezpečnost lidí zítřka, našich partnerů a dodavatelů, našich sousedů, umělců a našich týmů.
Se spoustou bolesti v našich srdcích vás musíme informovat, že Tomorrowland se v roce 2020 nemůže uskutečnit. Rozumíme a podporujeme vládní nařízení, které bylo právě vydáno.

16. ročník? V létě 2021 (16. – 18. Července a 23. – 25. Července)

Tato situace je pro nás všechny velmi těžká. Jako komunita jsme smutní, zklamaní a naštvaní – ale také doufáme, protože víme, že jsme mnohem silnější než tento neúspěch. To, co jsme spolu nastartovali v roce 2005, se stalo silným globálním symbolem. Věřte tomu, že spolu budeme i nadále triumfovat a budeme se nadále sjednocovat.
Nejprve však musíme zajistit, aby toto období celý průmysl překonal. Tomorrowland – stejně jako všechny ostatní významné události – je možný pouze díky síti stovek dodavatelů a tisíců spolupracovníků, kteří více než rok pracují na našem milovaném festivalu. Mnoho talentovaných umělců, kreativních společností a pracovitých a vášnivých lidí – včetně našeho vlastního týmu – je nyní v oku bouře a prochází těžkými časy. Budeme muset být odolní, vzájemně se podporovat a být flexibilní, abychom zajistili, že bude i nadále existovat celé odvětví tohoto businessu.

Každý, kdo plánoval zažít Tomorrowland v červenci 2020, bude mít nyní desítky otázek. To dává dokonalý smysl a my tomu plně rozumíme. Obecně lze říci, že všechny vstupenky budou převedeny do ročníku 2021. Není to snadná operace, ale během příštího týdne se budeme snažit osobně poslat e-mail všem a poskytnout vám aktualizaci na vašem osobním účtu Tomorrowland. Navštivte také tomorrowland.com, kde vás budeme průběžně informovat o dalších krocích.
I přes obrovské zklamání bychom chtěli vyzvat všechny, aby pečlivě dodržovali pokyny místní správy. Zůstaňte doma, myjte si ruce a udržujte si odstup od ostatních. Udělejte to pro sebe, své blízké a výjimečný zdravotnický personál po celém světě, který je nyní pod obrovskou zátěží.

Dobře se o sebe starejte a zůstaňte v bezpečí.
Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever.
Tomorrowland

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.