Tomorrowland 2020 zrušen?

Tomorrowland 2020 – místní úřady zvažují zrušení

Poznámka editora: Tento článek vychází z toho, co nahlásily místní důvěryhodné úřady a nejedná se o článek sepsaný na základě názoru jednotlivce. Tento článek přímo netvrdí, že je/bude festival Tomorrowland zrušen.

Je to neuvěřitelně horké téma a každý napjatě čeká, jaké bude finální stanovisko. Uskuteční se Tomorrowland 2020, nebo ne?
O tom jak moc těžké období nyní všechny světové eventy prožívají, jsme vás již informovali v našem předešlém článku. COVID-19 ohrožuje veškeré umělce a společnosti zapojené do této sféry. Významné festivaly a koncerty, jako je Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival Las Vegas (EDCLV) byly přesunuty, nebo zrušeny kvůli předpisům a preventivním opatřením, která mají zabránit šíření viru.

Tomorrowland: 2017 theme and ticket info revealed – AsiaLive365

„nastal čas říci, že tady to končí“

Nové zprávy ohledně slavného Tomorrowlandu přinesla vysílací agentura pro francouzskou komunitu v Belgii, která oznámila, že starostové obcí Werchter a Aarstelaar (nacházející se vedle obcí Boom a Rumst, kde se koná Tomorrowland), zrušili události a festivaly pro celé nadcházející léto.
Festival se za normálních okolností koná ve městě Boom. Před několika dny však starosta města Boom, kde se festival koná, vyzval ke zrušení festivalu slovy: „nastal čas říci, že tady to končí“. Toto rozhodnutí ovšem zatím ještě není oficiální.

Pořadatelé Tomorrowlandu se k tomuto prohlášení zatím nijak nevyjádřili, nicméně je nutno říci, že je dané zrušení velmi realistické. Nebylo by chytré ani bezpečné pokračovat v plánování této události, když procházíme celosvětovou pandemií. Dokážeme pochopit, že pokud se festival opravdu neuskuteční, bude to obrovská rána jak pro pořadatele, tak i pro fanoušky, ale jak se říká: zdraví vždy až na prvním místě.

Zrušit, nezrušit?

Zatím se nejedná o 100% potvrzení, že bude legendární Tomorrowland pro letošní rok zrušen. Toto rozhodnutí musí učinit Belgická rada pro národní bezpečnost. Tak či onak se ovšem jedná o zásadní vývoj v příběhu, zda se tento gigantický festival uskuteční. Všichni zúčastnění v současné době čekají na rozhodnutí Rady národní bezpečnosti.

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.