Roger Sanchez v pražském Duplexu!

S akcemi se na podzim doslova roztrhl pytel a po skvělém vystoupení Fedde Le Granda přijíždí do pražského Duplexu další naprosto legendární jméno – Roger Sanchez.
Mrkněte na tiskovku níže a s nákupem vstupenek neotálejte!

Roger Sanchez – Duplex Praha

Je nám velkou ctí, že můžeme představit dalšího headlinera série akcí, které proběhnou v DupleX, The Rooftop Venue v roce 2021. Legendární house DJ a producent Roger Sanchez přijede 15. října 2021 do Prahy. Jsme nesmírně potěšeni, že tento fenomenální představitel světové taneční scény je dalším hostem této sezóny, která bude plná speciálních hostů, na které se už teď těšíme.

Roger Sanchez je DJ, producent, majitel UNDR THE RADR a legenda taneční scény z USA! Tvůrce takových klasik jako ‚Another chance‘, ‚Turn On The Music‘ či ‚Lost‘. 4x získal DJ Awards v kategorii ‚Best House DJ‘ a vyhrál první International Dance Music Awards v kategorii ‚Best Podcast‘. Spolupracoval s takovými velikány jako Michael Jackson, The Police, Diana Ross, Jamiroquai, Maroon 5 a mnohými dalšími! V roce 2003 získal Recording Academy / GRAMMYs v kategorii ‚Best Remixed Recording‘.

Roger Sanchez vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue 15. října 2021. Tři roky od jeho posledního vystoupení v České Republice v rámci nejvěštího festivalu u nás – Beats For Love. O support se postarají přední zástupci české DJ scény, které postupně odtajníme na stránce Facebook události.

Jsme velmi rádi, že vám můžeme opět vozit ta nejlepší jména světové elektronické hudební scény a moc se těšíme, až vás uvidíme na tanečním parketě!

Oficiální událost ZDE
Vstupenky ZDE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.