DJ NO. 1

Soutěž Desperados DJ NO. 1 odstartovala další ročník

Po celý květen a začátek června (do 11. 6.) mají DJové z celé ČR a SR možnost přihlásit se do nového a novinkami protkaného ročníku DJ soutěže Desperados DJ NO. 1.

Již v úterý 25. dubna odstartoval v pražském The Monkey Baru již třetí ročník DJské soutěže. Na zahajovací launch party dorazilo přes 120 hostů. Nechyběly osobnosti taneční scény jako Tokátko, Saxofrancis anebo DJ Subgate. Dorazila i řada influencerů jako Tomáš Chlup, Freescoot, modelka Bára Zavadilová nebo vítěz loňské řady reality-show Survivor Vladimír Čapek.

Zástupci ÓČKO TV v čele s moderátorkou Veronikou Blažkovou představili koncept seriálu, který nabídne pohledy do zákulisí hledání dalšího DJského talentu.

„Účastníci budou muset prokázat svoje skills a to jak v hudební tvorbě, tak i ve schopnosti prezentace za DJ pultem,” vysvětlil programový šéf Óčka Alexandr Guha.

Všechny finalisty proto čekají různé výzvy, coaching ve Vinyl Bar DJ School, rozhovory v éteru radia Fajn, které je partnerem projektu, a také hraní na festivalu Beats for Love v roce 2024. Hlavní část seriálu se ale bude odehrávat na party ostrově Ibiza, kam vyrazí dva finalisté, kterým se podaří zaujmout svojí show na finálové party v klubu Duplex 7. září. Z Ibizy si pak vítěz přiveze svůj nový profesionálně vyprodukovaný track a videoklip.

Na zahajovací akci Desperados DJ NO. 1 zahrál svůj set DJ Chris Sadler, jeden z porotců letošního ročníku soutěže, a DJ VIIITO, vítěz toho předchozího. Oba DJs přinesli do venkovních prostor baru letní energii, na kterou se můžeme díky projektu těšit.

„Soutěž dává možnost vyniknout v tomhle nasyceném trhu DJů a opravdu vás dostane o několik levelů výš,“ zhodnotil VIIITO a dodal: „Vyzývám všechny lidi, kteří chtějí něco dokázat ve své kariéře, aby se zúčastnili, jsou v tom velcí partneři a velká jména, takže natočte své sety a buďte příštím DJem číslo jedna!“

Touto akcí tak odstartovala výzva a možnost pro přihlášení do soutěže. Registrace probíhají po celý květen a část června a to do 11.6. na webu www.djno1.cz.

Těšíme se i na tvůj nejlepší set!

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.