Axwell

Axwell na Discordu sdílel své ID Behold z roku 2018

Švédský producent Axwell si zase jednou dělá věci po svém a prostřednictvím serveru Discord zdarma sdílel svým fanouškům dlouho očekávané ID s názvem ‘Behold‘. Jakožto členové jedné z nejikoničtějších a nejuznávanějších tanečních projetků planety Swedish House Mafia, nemají Axwell a jeho kolegové mnoho důvodů vydávat sólovou hudbu, a přesto mají všichni tři zvláštní zálibu v tom sdílet svou hudbu se svými fanoušky. A často tak dělají zdarma.

Track Behold byl poprvé Axwellem uveden na Ultra Miami 2018, když ještě působil v projektu Axwell Λ Ingrosso se svým hudebním parťákem Sebastianem Ingrossem. I neortodoxní fanoušci taneční hudby možná vědí, že to byl právě Ultra Miami 2018, na kterém se poprvé po 5 letech postavili znovu sjednocení Swedish House Mafia. Se Stevem Angellem po boku zaměřili všichni 3 producenti svou pozornost zpět na Swedish House Mafia, takže některé jejich předchozí projekty zůstaly nedokončeny. Když trio v roce 2022 zpečetilo svůj návrat plnohodnotným albem ‘Paradise Again‘ a navazujícím světovým turné, nejen Axwell začal tak trochu v tichosti poskytovat fanouškům některé z těchto zdánlivě zapomenutých skladeb.

Toto odhodlání sdílet hudbu s jejich globální fanouškovskou základnou bylo vždy součástí identity švédských producentů a sám Axwell již dříve v reakci na podněty fanoušků sdílel tracky ‘Underneath It All‘ a live edit tracku ‘It Gets Better‘. Právě tato schopnost spojit se s fanoušky a obcházet zajetá pravidla tanečního průmyslu pomáhá Axwellovi a jeho kolegům být i nadále průkopníky a vůdčími osobnostmi taneční hudební scény.

Níže si můžete track Behold přehrát nebo si jej stáhněte přímo z Dropboxu a zůstaňte ve střehu ohledně dalších tracků, které bude nejen Axwell nepochybně sdílet.

Zdroj: weraveyou.com

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.