Charlotte de Witte představila vlastní značku sójových omáček

Zdá se, že Charlotte de Witte může dělat opravdu cokoliv. Jedna z nejpilnějších techno umělkyň se nedávno zaměřila na uvedení vlastní značky sójové omáčky, kterou představila pod názvem “Tears of Soy“. Belgická techno ikona spolu s tímto oznámením tak odhalila svou pravou lásku, kterou chová k asijské kuchyni.

Plány na vlastní značku sójové omáčky údajně původně vznikly poté, co se dostala do kontaktu s minivýrobnou na sójové omáčky v Rotterdamu s názvem Tomasu. Posléze se zaměřila na budování značky “Tears of Soy” a tohoto nepochybně lahodného nového produktu, který uvedla na výstavě Flanders Expo; tedy na místě, kde v minulosti hostila parties svého labelu KNTXT.

Sama Charlotte o tomto svém novém počinu říká:

“Lidé, kteří mě dobře znají, vědí, že mám mírnou závislost na sójové omáčce […] společně jsme vytvořili sójovou omáčku na bázi chmelu. Prémiový produkt, který má silné spojení s belgickou pivní kulturou a belgickým dědictvím.”

Charlotte de Witte samozřejmě během léta opět vystoupí na těch největších festivalech, včetně Ultra Music Festival, Tomorrowland a Balaton Sound, nicméně je třeba zmínit, že již 7. dubna zavítá také například do Prahy na výstaviště Letňany. Bude tedy jistě zajímavé sledovat, zda s sebou na tour bude vozit i svou novou sójovou omáčku.

Charlotte de Witte

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.