Charlotte

Charlotte de Witte a Enrico Sangiuliano se zasnoubili

Po bezpočtu společných b2b setů se Charlotte de Witte a Enrico Sangiuliano rozhodli pro velmi speciální b2b počin také v reálném životě a oznámili své zasnoubení.

Oba své zasnoubení oznámili na sociálních médiích a komunita fanoušků byla v extázi. Vztah obou umělců Drumcode byl vždy předmětem mnoha pochybností, protože svou vzájemnou náklonnost nikdy veřejně příliš neprojevovali. Charlotte a Enrico jsou oba ve svém odvětví velmi silní hráči, kteří mají solidní a rostoucí kariéru. V loňském roce byla Charlotte de Witte korunována na 1. místě v anketě Alternative Top 100 DJs za rok 2020 a Enrico Sangiuliano dosáhl čísla 54.

Během lockdownu vysílali Charlotte a Enrico z domova několik b2b setů. Jednalo se o vysoce kvalitní vystoupení, která velmi dobře promítaly jejich skvělou energii energii a sounáležitost do hudby.Fanoušci se tak už nemohou dočkat, až si budou moci zatančit na tento techno super pár.

Oba mají portfolio plné hitů a oceňované hudby, a to ať už jednotlivě, tak společně. Momentálně nevíme, zda je nějaká společná práce na obzoru, ale jistě by byla velmi oceněna. Je opravdu osvěžující vidět takové dobré zprávy v těchto těžkých dobách a Charlotte a Enrico mají na svědomí to, že se několik posledních dní láska šíří všemi komunikačními kanály. Sdíleli lásku mezi sebou a se všemi milovníky hudby. Přejeme hrdličkám vše nejlepší.

Níže si připomeňte jeden z jejich skvělých b2b setů:

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.