The Prodigy

Nový web obsahuje sbírku vzácné živé a nevydané hudby The Prodigy

Přestože se skupina The Prodigy stala mezinárodní hvězdou už v roce 1997, kdy vyšlo jejich legendární album ‘The Fat of the Land‘ s hity jako ‘Smack My Bitch Up‘ nebo ‘Firestarter‘, jejich unikátní tvorba vyznačující se fúzí big beatu a electronic punku nepochybně nadále ovlivňuje a inspiruje fanoušky a producenty po celém světě. Zatímco se skupina po tragické smrti zpěváka Keitha Flinta pomalu vrací zpět na pódia, oddaná skupina jednotlivců mezitím shromáždila jejich vzácnou živou a nevydanou hudbu a nyní ji zpřístupnila světu.

Minulý rok The Prodigy absolvovali jen pár vystoupení, nicméně pro rok 2023 už mají v plánu malé turné po Irsku a také několik účastí na festivalech, což samozřejmě jejich fanoušci vítají s nadšením, jelikož jejich vystoupení na stagi bývají neuvěřitelně energická. V mezidobí však byla spuštěna také nová webová stránka, která dokumentuje kariéru skupiny a zároveň obsahuje i masivní sbírku jejich hudby. Nový web The Prodigy: All Souvenirs Are Here! je tak svým způsobem encyklopedie kompletně rozebírající “život a dílo” The Prodigy.

Zakladatelé nového webu popisují proces sběru informací a hudby následovně:

“All Souvenirs je unikátní projekt pěti profesionálů pracujících v různých směrech, přesto úzce spjatých s hudebním průmyslem. Shromáždili jsme naše zdroje, abychom vytvořili nový web s různými vzácnými informacemi, jako se to dělávalo na počátku 21. století. Na našem webu se kousek po kousku shromažďují exkluzivní a nejvěrohodnější informace o skvělé kapele, která se v posledních letech stala všeobecným zájmem.”

Označit nový web za komplexní by bylo zdrženlivé, protože je zřejmé, že zakladatelé věnovali náležitou péči nejen shromažďování a identifikaci obsahu, ale také při vytváření velmi snadno použitelné platformy pro všechny fanoušky. Určitě zamiřte na The Prodigy: All Suvenirs Are Here! a nechte se očarovat kouzlem The Prodigy.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.