Keith Flint (49), hlavní tvář The Prodigy, nalezen mrtev!

Rok za rokem ztrácíme více a více známých tváří. Tentokrát se jedná o frontmana projektu Prodigy, Keitha Flinta, který byl dnes nalezen mrtev a to ve věku 49 let.

Keith Flint – hlavní tvář Prodigy

Keith Flint, absolutně ikonický frontman projektu “The Prodigy” byl dnes nalezen mrtev a to ve svém domově. Bylo mu pouhých 49 let.
Na místo činu (Dunmow, Essex, VB) byla ihned zavolána policie. Celá záležitost započla dnes ráno, okolo 8. hodiny ranní. Hlavním důvodem příjezdu bezpečnostních složek? Policie to oficiálně nazvala, “obavy o jeho zdraví”.
Flint byl nalezen mrtev ve svém domě a policie zatím tvrdí, že nemají podezření na žádný zvláštní způsob smrti.

Keith se stal jednou z ikonických tváří tzv. “Britpopu” v brzkých 90. letech, což si vysloužil svým energickým vystupováním a punkovými účesy.

Keith Flint, the colourful frontman of the band The Prodigy, has been found dead at home 
Keith byl nalezen policií přibližně v 8:10 ráno a jeho příbuzní byli o této smutné zprávě ihned informováni. Policie zatím nepovažuje smrt za nijak zvláštní, ale k celé věci se ještě musí vyjádřit koroner.
Místní záchranná služba potvrdila, že byli na místo zavolání krátce poté co byl Keith nalezen v bezvědomí. Po příjezdu už ho ale nedokázali zachránit.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.