Swedish House Mafia

Swedish House Mafia vystoupí na předávání MTV Video Music Awards

Je tady opět to roční období, kdy naše obrazovky a svět ozdobí jedna z nejnapínavějších a nejdokonalejších show udílení cen –  MTV Video Music Awards (VMA). Očekávání se výrazně zvýšilo, protože bylo nedávno oznámeno, že legendární trio Swedish House Mafia předvede na letošní pre-show několik hitů.

Přehlídka cen, která se koná v neděli 12. září a budou ji moderovat Nessa Diab a Jamila Mustafa, bude hostit 90 minut živého přenosu, včetně tažných koňů EDM – Swedish House Mafia –  kteří předvedou směsici svých nových hitů „Lifetime“ a „It Gets Better. Toto představení je pro skupinu debutem, pokud jde o VMA, a následuje po dalších televizních představeních, například v rámci The Tonight Show Jimmyho Fallona, kdy se v červenci na pódium vrátili Steve Angello, Axwell a Sebastian Ingrosso, což bylo u fanoušků i posluchačů dobře přijato, když se k nim přidaly megahvězdy Ty Dolla $ign a 070 Shake a znamenaly návrat tria k hudbě.

V pre-show VMA se představí také Kim Petras, která se chystá předvést svou elektrizující píseň „Future Starts Now“, a vystoupí vážený rapper Polo G, který předvede svůj hit číslo 1 „Rapstar“. Rovněž budeme moci sledovat speciální hostující vystoupení od hudební superstar Tinashe. Tuto nepřehlédnutelnou pre-show včetně vystoupení Swedish Houe Mafia budeme moci sledovat živě na MTV od 18:30 ET/PT, navíc budeme moci také sledovat show na twitterovém účtu MTV zde, který bude živě od 18:15 ET/PT. Celá show VMA pak začíná ve 20 hodin ET/PT, tj. 2:00 v pondělí ráno u nás v Evropě.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.