BREAKING: Erick Morillo čelí obvinění ze znásilnění

Lokální zprávy uvádějí, že slavný DJ Erick Morillo se sám vzdal policii poté, co se jeho DNA objevilo ve výsledcích testů na znásilnění.

Erick Morillo obviněn ze sexuálního napadení

Erick Morillo byl zatčen a obviněn ze sexuálního napadení ženy. K incidentu údajně došlo v jeho domě na Miami Beach v prosinci 2019. DJ narozený v New Yorku popřel veškerá obvinění, která vůči němu byla vznesena během prvního měsíce policejního vyšetřování. Nyní se ovšem sám vzdal policii, dle dostupných informací na základě skutečnosti, že se jeho DNA objevilo ve výsledcích testů po znásilnění.

Policejní detektivové říkají, že pan Morillo a jeho oběť vystupovali jako DJs na soukromé akci na Star Islandu. Po vystoupení na akci se vydali do nedalekého domu společně s jinou ženou. Zpráva o zatčení uvádí, že oběť řekla policii, že Morillo “učinil několik návrhů na její osobu a některé měly výraznou sexuální povahu.” Napadená ovšem všechny jeho návrhy a pokusy odmítla.

Zpráva o zatčení také uvádí, že oběť řekla, že byla pod vlivem alkoholu a chtěla v Morillově domě najít místnost, ve které by mohla sama spát. Následně pak nahlásila, že se probudila nahá na posteli, a Erick Morillo nad ní stál a byl také naprosto nahý.

Na oficiální zprávu o celé události se můžete podívat níže:

Zdroj: mixmag.net
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.