BREAKING: Electric Love Festival zrušen kvůli COVID-19

Celý svět v současné době čelí pandemii Coronaviru. Situace se bohužel stále příliš nelepší a festivalová sezóna je na úpadku. Už bylo zrušeno několik festivalů jako například Ultra Miami, zároveň se jedná se o možném zrušení Tomorrowlandu a některé festivaly se přesouvají na jiný termín. Další obětí viru je Electric Love Festival.

COVID-19 vs. Electric Love Festival – 1:0

Festival, který se měl konat od 9. do 11. července v rakouském Salzburgringu, byl zrušen kvůli současné situaci, která zřejmě v dohledné době neskončí. Rakouská vláda zakázala všechny události až do konce června, avšak až poté, co byla informována odborníky ze Salzburského státního ředitelství, že ani Electric Love Festival se z dnešního pohledu nezdá být ospravedlnitelný. Proč? Jednoduchá odpověď – zdraví návštěvníků může být v ohrožení. Po několika týdnech nadějí a čekání na rozhodnutí nastal čas, samozřejmě, s velkým smutkem, festival zrušit. Bude to poprvé po 7 letech, co se festival neuskuteční.

„Děti, na které bylo zaděláno během prvního vydání Electric Love, nyní navštěvují základní školu. Stromy, které byly tehdy vysazeny v okolních lesích, jsou nyní několik metrů vysoké.”

„Festival probíhá každé léto a to již více jak půl desetiletí, na jednom z nejkrásnějších míst na světě, Salzburgring v regionu Fuschlsee. Tento rok si ovšem budeme muset dát pauzu. V roce 2020 si bude muset náš barevný shon dát pauzu.“

Organizátoři se o celé prohlášení podělili na svých sociálních médiích i na svých internetových stránkách, můžete si ho přečíst ZDE.

Festival slibuje, že se vrátí v roce 2021, větší a ještě lepší, než kdykoli předtím. Tvrdě se pracuje na tom, aby lineup zůstal co nejvíce podobný letošnímu ročníku. Na tři dny naprostého šílenství už byli potvrzeni hvězdy jako jsou Armin van Buuren, Don Diablo, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Fisher, Timmy Trumpet, Charlotte de Witte, Solardo a mnoho dalších. Všichni držitelé vstupenek si budou moci do 1. července 2020 vyměnit vstupenky za lístek na rok 2021 nebo požádat o vrácení peněz, pokud se příští rok nebudou moci zúčastnit festivalu.

Zdroj: weraveyou.com 

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.