Ultra Festival v Abu Dhabi byl zrušen

Určitě již všichni moc dobře známe festival Ultra Worldwide, který koná své festivaly po různých koutech světa, jako například nejznámější v Miami, Singapuru, Jižní Africe, Brazílii či v Mexiku. Vůbec první edice, která se měla uskutečnit na středním východě v Abu Dhabi, však byla zrušena.


Společnost Ultra Worldwide měla pokračovat v budování své značky po celém světě a na blízkém východě měli debutovat s Ultra Abu Dhabi, který měl proběhnout od 5. do 6. března 2020. Na Ultra Abu Dhabi měly dorazit hvězdy jako například Eric Prydz, Alesso, DJ Snake, Dash Berlin, Major Lazer, Zedd a další. Velkým tahákem byla také Resistance stage, na které měl vystoupit třeba Seth Troxler.

Nyní se však na stránce, přes kterou probíhal prodej vstupenek, objevila informace o tom, že lístky není možné zakoupit, protože akce byla zrušena. Účastníci, kteří již vstupenky zakoupili, je mohou vrátit u jednotlivých prodejců.

Ačkoliv organizátoři zatím žádné oficiální vyjádření neposkytli, všem, kteří zakoupili lístky, byl zaslán e-mail (jak můžete vidět níže), ze kterého vyplývá, že nejpravděpodobnějším důvodem zrušení akce je zamezení šíření koronaviru. Epidemie koronaviru známého jako COVID-19 v současné době ohrožuje také další velké festivaly jako např. Ultra Miami nebo Tomorrowland Winter. Rozhodnutí zrušit festival tak má chránit umělce, návštěvníky a samozřejmě také personál festivalu.

Ultra Abu Dhabi

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.