Ultra Miami 2020 zrušeno Corona virem

Je to přesně ta zpráva, kterou nikdy z nás nechtěl slyšet. Bohužel se nedá nic dělat a jeden z největších festivalů celého světa Ultra Miami je nyní zrušen.

Ultra Miami podlehlo Corona viru

Máme oficiální potvrzení, že  festival Ultra Miami byl nyní zrušen. V souvislosti s epidemií Coronaviru existovalo mnoho obav z toho, že bude festival zrušen, ale nebylo jisté, co se přesně v daném termínu stane. Festival měl proběhnout ve dnech 20. – 22. března.
4. března se prvně objevila zpráva o tom, že produkce celého festivalu byla opravdu zastavena a že ani v příštích 8 týdnech to nevypadá příliš dobře pro další velké události. Nejspíše to není úplně velký šok poté, co jsme se dozvěděli, že byl zrušen festival Ultra v Abu Dhabi. Je to ovšem i tak velmi znepokojující a smutná zpráva, především pro to, že je Ultra Miami ikonickým základem pro celou festivalovou sezónu a že se měl letos vrátit do svého kultovního domova v Bayfront Park.

Posunuto, či zrušeno?

Joe Carollo a starosta Francis Suarez vedli celý týden diskuse o situaci celého festivalu, ale již dříve uvedli, že chtějí, aby byla událost zrušena kvůli obavám z šíření viru.
Podle zdrojů We Rave You bylo toto rozhodnutí učiněno ve středu ráno a rozhodně nebylo provedeno lehkomyslně. Situace je velmi obtížná pro všechny fanoušky, kteří na festival létají z celého světa a především na festivalu utráceli obrovské peníze.
Celá situace je o to obtížnější, že se nemusí jednat pouze o Ultra Miami. Město totiž také zvažuje pravděpodobné odložení dalších velkých událostí v březnovém kalendáři. Ve hře je dokonce i ta varianta, že budou veškeré velké události odloženy až do roku 2021. Historicky se tedy 2020 stává prvním rokem, kdy se Ultra Miami vůbec nebude konat.
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.