Netsky

Netsky – návrat ke kořenům a k drum & bassu

Netsky ohlašuje návrat ke kořenům

Netsky tento týden všechny potěšil a oznámil nové drum & bass album a první single z chystané desky se dle všeho objeví už tento pátek! Tohoto slavného Belgičana si můžete pamatovat i z jeho vystoupení na festivalu Beats For Love.

Na konci roku 2018 oznámil Netsky svůj projekt Palmtrees & Powerlines, ve kterém se věnuje kompletně jiné stránce svojí produkce a to konkrétně popu. Postupem času nám ale přijde, že tento projekt byl poněkud odsunut na stranu ve prospěch EP Abbot Kinney, který vyšel ke konci roku.

A ačkoliv v roce 2019 pokračoval ve vydávání komerčnějších singlů, tak to pro Netskyho byl poměrně slabší rok.

Hospital Records

Celá situace okolo Netskyho se ale v 2020 razantně změní. Netsky totiž oznámil svůj návrat do Hospital Records a to rovnou s novým albem, novým drum & bass albem. Od posledního alba tohoto typu to už bude nějaký ten pátek. Netsky se naposledy vytáhl v roce 2016 se studiovým albem III. Na Hospital Records se prvně objevil v roce 2010, když podepsal nesmrtelný hit “Moving With You“.

Nechceme mu dávat slova do úst, ale je možná ten správný čas na návrat krále? Možná už bylo dostatek popových věcí a je čas se vrátit ke svým kořenům.

První singl z alba vychází tento pátek!

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.