Las Vegas: Hakkasan propouští 1600 zaměstnanců

Hakkasan Group o 1600 zaměstnanců lehčí

Dopad nové pandemie začíná být opravdu velmi tvrdě znát. Bohužel nejen ve zdravotnictví, ale také na ekonomii provozovatelů hudebních akcí, což může potvrdit i Hakkasan. Společnost Hakkasan byla nucena provést významné rozpočtové škrty. Společnost, která vlastní prostory v Las Vegas jako Hakkasan a OMNIA Nightclub – trvale propustila zhruba 1600 zaměstnanců.

“Opravdu jsme se snažili ušetřit náklady kde se dalo, ale byli jsme donuceni přejít až k propouštění zaměstnanců, abychom co nejvíce snížili náklady na provoz.”

Tak zní volně přeložená věta z emailu, který přišel obrovskému počtu zaměstnanců společnosti Hakkasan. Email byl zaslán finančním ředitelem skupiny Hakkasa, jménem Michael Ryan-South, který v mailu dodal:

“Jelikož vaše pozice ve společnosti závisí na provozu určitých míst, byl jste vybrán k trvalému propuštění s účinností od 21. března 2020.”

Hakkasan Las Vegas Drinks Menu Prices | Club Bookers

Celkový zásah onemocnění COVID-19 je obrovský. Nespočet klubů v Las Vegas (např. XS Nightclub, Encore Beach Club a další) vydalo prohlášení o tom, že zavírají dveře a to na dobu neurčitou. Světová zdravotnická organizace v tomto momentu hlásí, že v celosvětovém měřítku existuje už přes 800 000 potvrzených případů COVID-19 s výsledným počtem úmrtí téměř 40 000.

Zatím bohužel existuje jediný způsob, jak bojovat s tímto novým onemocněním a jejím šířením – všichni musíme dodržovat nová nařízení uložená místními zákonodárci.

Zdroj: weraveyou.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.