Tomorrowland vs. COVID-19: Kdo bude vítězem?

Tomorrowland 2020 v ohrožení?

Vedení festivalu Tomorrowland zveřejnilo oficiální oznámení týkající se budoucnosti celého festivalu. Ročník 2020, který se má konat na konci července, je jedním z mála festivalů, které ZATÍM nebyly zrušeny nebo odloženy kvůli pandemii způsobenou virem COVID-19. Z těch českých se zatím drží i obrovský festival Beats For Love, kterému držíme všechny prsty, aby se uskutečnil v plánovaném termínu!

Počet nakažených každým dnem roste a to téměř ve všech zemích Evropy, není se tedy čemu divit, že fanoušci festivalu mají strach o budoucnost letošního ročníku.

Image result for tomorrowland

Buďte doma a festival bude!

Vedení festivalu uvedlo k danému tématu:

„Během příprav na samotný festival pečlivě dodržujeme vládní pokyny. Upřímně doufáme, že i toto léto s vámi se všemi budeme moci oslavovat lásku, jednotu a přátelství.“

Situace ohledně COVID-19 se mění každý týden a červenec je přeci jen ještě hodně vzdálený. Tato skutečnost dává naději jak festivalu, tak i jeho fanouškům. Festival každopádně prosí každého z vás, abyste udělali něco mimořádně důležitého, čímž zajistíte to, že se festival uskuteční:

“Chtěli bychom vyzvat všechny, aby pečlivě dodržovali pokyny místní správy. Zůstaňte doma, myjte si ruce a udržujte si odstup od ostatních. Hlavně se také postarejte o sebe a své blízké.”

Pro další informace pečlivě sledujte sociální sítě Tomorrowlandu a samozřejmě i náš web, na kterém vás budeme informovat o jakýchkoli novinkách ohledně celé festivalové sezóny.

Zdroj: weraveyou.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.