Madeon

Madeon oznamuje další éru své kariéry – 2018

Už to je téměř rok, kdy řekněme pro nás legendární duo Madeon & Porter Robinson dokončili jejich ikonickou Shelter tour na základě stejnojmeného singlu, který se tehdy objevil jako uplné překvápko. A že to bylo dokončení, jak se patří.

Shelter, Adventure…

Tento francouz jednoduše ví, jak se dělá hudba a od začátků si tak trochu jede své. Prvotní diskuze s Porterem ohledně produkce na foru Laidbacka Luka vyústili v jednoho z nejpoctivějších hudebníků aktuální elektronické scény. Přehrávače a mix? Né díky to není moc pro mě, argumentoval v jednom z interviews. Zaměřuje se totiž na live performance jeho vlastních songů a dalších kousků dohromady. Pro ty z vás, kteří si nejsou uplně jisti, kam až Madeon dokáže zajít s produkcí, doporučuji album Adventure (2015).


V postech na socials 13. října Madeon tak trochu prolomil ledy ticha a pustil ven info ohledně jeho aktuální časové výplni.

I should give you an update! I’ve been working non-stop on my next era for a while now, I love it. – Madeon

Netušíme však, co přesně to může znamenat pro fanoušky, ale tajně doufáme v live koncept dotažený na další level ať už po produkční tak audiovizuální stránce. Shelter mohla být taková vlaštovka k tomu, co vše může tým chystat.

Tomáš Zbořil

DJ / Realista /  Upřímný kritik

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.