AMF

Kompletní lineup AMF během ADE oznámen!

ADE – Amsterdam Dance Event – nebo taky největší hudební svátek starého kontinentu. Jedna z hlavních konferenci pro hudební průmysl, která se koná vždy v říjnu po celém Amsterdamu.
Od knihoven, přes přednáškové sály, kluby až po obrovské stadiony. Ten největší – Amsterdam Arenu – si opět bere pod svá křídla Amsterdam Music Festival.

AMF

Letos to bude již pátý ročník, který však čeká změna konceptu z vícedenního fesťáku na jednodenní. AMF se uskuteční v sobotu 21. října dle slov organizátorů “during night”. Takže můžeme očekávat posunutí denního programu/lineupu na pozdější hodiny a celkově se akce potáhne až do rána? Ano, začínáme až ve 21:00 a jede se do 6:00 s ticketem za 77€ + service fee, který je možno zakoupit zde.

Zpět k lineupu – jedná se o největší venue celé konference, což značí také zájem managementů dostat artisty na spotlight a urvat si svůj kousek času v lineupu. David Guetta, Don Diablo, Marshmello, Vini Vici, Yellow Claw, Dimitri Vegas & Like Mike a o support se postará CMCS. AMF však vždy přichystá nějakou specialitku, letos to je “surprise act” ve složení dvou superstar djs, kteří zahrají společně jako jeden. Chápejme to jako možný B2B Tiësta s Hardwellem nebo Arminem. Produkce bude bezesporu opět obrovská ať už co se týče efektů, projekcí nebo taky samotného zvuku.
 
Foto: Jorrit Lousberg

Foto: Jorrit Lousberg
Tomáš Zbořil

DJ / Realista /  Upřímný kritik

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.