Shelter

Shelter tour a v hlavní roli Porter Robinson s Madeonem na Coachelle

Coachella a její první víkend je za námi. Během uplynulého víkendu se hudební svět napůl rozloučil s další z unikátních tour a to Shelter tour od dvojice Madeon vs. Porter Robinson.

Že ti tyhle jména nic neříkají? A sakra, ale do toho se postupně dostaneš. Jedná se o jedny z nejlepších producentů a spolu s pár dalšími tahouny je to budoucnost taneční hudby. Pokud však Madeona a Portera znáš, určitě ti neunikla jejich tour Shelter, kterou oznámili po naprosto nečekaném vypuštění singlu “Shelter” v srpnu minulého roku.

Porter Robinson & Madeon

Když Amerika potká Francii. Tak by se dala také shrnout spolupráce těchto dvou mistrů. Mladý Madeon ještě před vypuštěním jeho “Pop Culture” ven ve svých 14 letech na producentském foru Laidback Luka narazil na onoho Portera. Od řekněme úplných počátků kuchtili své kariéry společně. Díky tomu se z nich stali jedni z nejrespektovanějších mladých producentů, kteří nepotřebovali klipy s pornem nebo další bublinotvorné výjevy k tomu, aby se dostali tam, kde jsou nyní – na vrchol.

Coachella

Proč však píšeme o Coachelle? Je to totiž poslední zastávka jedné z nejlepších live show na poli elektronické hudby. Ano, live show – Porter i Madeon vynikají také v live performanci, takže jejich sety jsou hold jiné, než ostatní. Celá tour byla téměř beznadějně vyprodaná a zejména Amerika patří mezi největší fanouškovské základny. Není proto divu, že většina tour se jela po státech a občas si kluci odskočili i za moře. Pamatujeme si však reakce na oznámení Madeona při 15. narozeninách festivalu Mácháč, uff to české publikum. Pánové mají poslední show své tour naplánovanou na druhý víkend Coachelly, ale není jisté, zda bude streamovaná. Níže však můžete mrknout a poslechnout celý set z jejich předposlední show.

Tomáš Zbořil

DJ / Realista /  Upřímný kritik

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.