Armin

Armin jako jeden z prvních publikuje svůj set na Spotify

Ultra je už dávno za námi, ale určitě se najdou takoví, co ještě nemají vše naposlouchané. Tomu napomůže jeden z prvních oficiálně zveřejněných DJ setů na streamovacích službách.

Arminův set z Ultra na Spotify

Armin se činí! V době, kdy je muziky na trhu tolik, že člověk neví kam dřív, získávají větší a větší popularitu streamovací služby Spotify, Apple Music nebo taky třeba Deezer. Tyhle služby nabízí posluchačům veškerou hudbu, která jde ven přímo z první ruky a v obyčejné kvalitě dokonce gratis u Spotify.

Pro fanoušky je tu však jeden skvělý krok a to přímo od mistra Armina van Buurena, který se mimochodem ukáže v úterý 4. 7. v Trenčíně na EDMANIA. Co samotný král trancu vytáhl za zbraň nyní? Jeho set z Ultra Music Festivalu z Miami půjde na streamovací služby! Ano, tahle praxe se dříve aplikovala na VAčka, kdy se prodávaly céda nebo alba k prodeji v iTunes, Beatportu atd. s tzv “mix cuty” songů z mixu a k tomu nenamíchané songy v celé délce.

Armada Music – record label se základnou v Amsterdamu se rozhodli, že králův set, který má nyní přes 1,5 milionů shlédnutí na YouTube, půjde i na streamovací služby. Je to takový win-win úspěch pro obě strany, jak pro Armina potažmo Armadu tak pro Spotify, Apple Music atd. Armada se tak zařazuje jako první record label, který na streamovací služby přináší kompletní setík rozkouskovaný na jdnotlivé tracky. Poslechnout Arminův počin můžeš níže ve Spotify nebo koupit na iTunes.


zdroj: weraveyou.com
Tomáš Zbořil

DJ / Realista /  Upřímný kritik

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.