ADE

ADE: 5 Years of Protocol – Nicky Romero & friends

Amsterdam Dance Event – jedná se o téměř týden trvající konferenci hudebního průmyslu v Amsterdamu. Pro umělce je to něco jako pro českou scénu Mácháč.

Hromada setkání, interviews, přednášek, workshopů a showroomů. Dalo by se pokračovat, jelikož program ADE je pestrý každým rokem. Pojďme se však podívat na jednu kapitolu ADE a to parties.

Melkweg

Spousta labelů se podílí na týdenním programů svou nocí resp. showcasem. Dost z nich totiž jede už v odpoledních hodinách a jiné zase klasickým večerním časem. Po roce a opět se Nicky Romero vrací se svojí Protocol crew do Melkwegu. To je výborný prostor předělaný z bývalé továrny na mléko u nás k porovnání například se SaSaZu. Protocol management to vzal hned z kraje a booknul si večer středeční 18. října.  Na dvou stagích se představí jak už zajeté koleje Protocolu tak i nové tváře. Ke všemu je to oslava pátých narozenin Nickyho labelu, takže lineup večera na sobě moc nešetří.

Hned z kraje sám boss Nicky Romero, Kryder, Tom Staar, John Christian, Corey James, Tom Tyger, Florian Picasso, Stadiumx, D.O.D, Teamworx, Raiden, Sam Void, Blinders, Brian Cross, Maximals, Navarra, Dr. Shiver, FUNKYBEAT, Sunstars, SWACQ – uff solidní schedule hned na první noc.

20956

Pokud také máte namířeno na ADE, doporučujeme mrknout a navštívit Melkweg, zejména na tuhle Protocol noc. Tickety za 19€ jsou k mání a samozřejmostí je facebook událost s více infem od labelu.

Tomáš Zbořil

DJ / Realista /  Upřímný kritik

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.