OldSchool

Lineup na OldSchool Techno Classics Boat

O tom, že 20.5.2017 proběhne v Praze řádná oldschool techno akce jsme vás už informovali ZDE.
Nyní se blíže podíváme na první várku těch, kteří se postaví za mix!

NO-ON,  4BeCome1

Ostravský DJ a producent NO-ON, který se pyšní 16 lety zkušeností na hudební scéně. Autor několika kvalitních EPs, milovník rychlejšího a energického techna. Jeden z managerů techno stage na obrovském festivalu Beats For Love a naprostá jistota na české techno scéně.
V lineupu se objevuje i DJ Ketan, více známý pod projektovým pseudem 4Become1. Zakladatel vlastního serveru a provozovatel crew, která sdružuje live projekty. Libuje si v housu a má velmi osobité pojetí od latina až po deep & tech. Spojení živých hudebníků a jeho kreativní DJské práce dalo vzniknout projektu 4Become1, který je naplněn skvělými vstupy live hudebníků!

 

Fatboy Sl

Dahø, Deny

Industriální techno a experimentální elektronika. Tyto dva styly rozhodně spojuje polovina projektu Murder Boys – Dahø. Letos to bude neuvěřitelných 22 let, co se objevuje za mixem a rozhodně může definovat oldschool jako takový. Dříve provozoval vinylshop “Nula2” a jakožto první český DJ se objevil v německém klubu Tresor! Od roku 2014 již vystupuje sólo a libuje si v současném “dirtysoundu”.
Za více než 20 let se Deny stal ikonou jihočeské housové scény. Rezident legendární noci Kinetic a jeden z průkopníku house music v jižních Čechách. Energický house je jeho krevní skupinou a jak sám říká: “Trendy přijdou a odejdou, ale 135bpm zůstane.” Zakládá si na skvělém výběru tracků a komunikaci s publikem, atmosféra je u něho na prvním místě.

DahoDeny

 

  1. vlna vstupenek je už pryč!
  2. vlna vstupenek je nyní v prodeji za krásných 349 Kč (vč. poplatků!) – do vyprodání či do 19.5.2017

PŘEDPRODEJ – ZDE

AFTERPARTY – ZDE

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.