OldSchool

Parník Tyrš naladí Oldschool Techno

Léto je za dveřmi, ale na některé open-air akce se můžeme v podstatě těšit už na jaře! Jinak tomu nebude ani v případě parníku Tyrš, kde proběhne i řádný Oldschool techno mejdan!

OSTCB – OldSchool Techno Classics Boat

Už 20. května v 18:00 vypluje parník Tyrš na 6 hodinovou plavbu po Vltavě a bude plně obsazen fanoušky starého a kvalitního techna. I letos se můžete těšit na 2 stages, celkem 12 DJs a k tomu jeden LIVE-ACT. V lineupu se objevují moc dobře známí techno a house DJs, kteří zkvalitňují českou scénu již několik let.
Mimo regulérní lineup vévodí produkci i zahraniční headliner z Německa, který započal svou kariéru již začátkem 90. let.

16716265_1208110842643317_4535316753277407991_o

Marco Zaffarano, 6 hodin a skvělá after

Marco bude hlavním zážitkem na OTC stage a definitivně je to headliner, na kterého se my osobně obrovsky těšíme. Je to prostě LE-GEN-DA. Doplněn bude známým techno mistrem – ano, myslíme Golpeho a nebude chybět ani Makarov či live-act Prague Music Therapy.

Loni jsme na tuhle vymazlenou plavbu zavítali a byl to jeden z nejlepších zážitků vůbec – jedinečné počasí, jedinečná hudba, jedineční lidé a hlavně neuvěřitelná atmosféra, která vznikla hlavně tím, že účastníci byli opravdoví fajnšmekři daného stylu. Nikdo se nenudil, každý byl u vytržení a nálada byla na vrcholu. Mrkněte na aftermovie z loňska!

Ti z vás, kteří chtějí dorazit brzy  – nalodění startuje již v 16:30, vyplouvá se 18:00 a přistání je v plánu až na půlnoc!
Pokud nebudete mít dost, není problém. Oficiální afterparty bude přichystána v klubu Uhelna na Smíchově a účastníci plavby mají vstup zdarma!

  1. vlna vstupenek je už pryč!
  2. vlna vstupenek je nyní v prodeji za krásných 349 Kč (vč. poplatků!) – do vyprodání či do 19.5.2017

PŘEDPRODEJ – ZDE

AFTERPARTY – ZDE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.