Angels

Legendární hit Angels (Love Is The Answer) inspiroval novou česko-slovenskou kolaboraci

Řeč je pochopitelně o 16 let starém tracku Angels (Love Is The Answer) od rumunské skupiny Morandi. Slovenský DJ a producent alm0ss a čeští Adell W a MARTEX mají na svědomí rework (cover) zasazený v moderním deep housu s jemným electro house dropem. Na tracku se jako producent podílel také ostravský producent Andrew Nagy.

Track vyšel 5. 5. 2023 na brazilském labelu Youth Energy a od té doby je supportován například Spinnin’ Records nebo Future House Music, ale také řadou českých a slovenských DJs.

MARTEX nám k tomuhle novému počinu řekl:

“Asi 2 roky zpět jsem se, tehdy ještě se svoji kamarádkou, rozhodl, že předěláme tuhle nesmrtelnou hitovku od Morandi, ale samozřejmě z toho sešlo a vrátili jsme se k tomu až v zimě 2022, už jako partneři, a zavázali jsme se, že tentokrát už to dotáhneme do konce. Rozhodl jsem se udělat pilotní verzi, s Adell nahrát vokály a oslovit dva mé kamarády producenty (alm0ss, Andrew Nagy), kteří dělají podobný styl, jestli by se s námi na tomhle reworku nechtěli podílet a přidat do něj své zkušenosti. A tak nakonec vznikl rework, který ležel 2 roky v naší hlavě a my doufáme, že osloví co nejvíce lidí. Chtěli bychom Angels věnovat všem andělům, kteří nás podporovali a milovali, ale už bohužel nejsou mezi námi.”

Zdroj: TZ

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.