Techmission

United Music představuje druhou edici Techmission “Immersive Reality II”

Po spektakulárním debutu prvního ročníku Techmission si pro nás připravila United Music její pokračování, které se bude konat 11. listopadu 2023 na výstavišti PVA v pražských Letňanech.

Techmission bude v následujícím roce dále rozvíjet koncept a téma s názvem “Immersive Reality II“. Spektakulární zážitek, který pro vás vizuálně připravují světoznámí Vision Impossible, umocní masivní produkce. Těšit se můžete na vice jak 250 m² LED obrazovek, 150 světelných hlav, spoustu výkonných laserů a nebudou chybět ani speciální efekty.

Techmission

Pečlivě vybraný lineup, skládající se z velkých umělců globální melodické techno scény, pohltí vaše smysly. Otevřete novou realitu a nechte se strhnout ohromující show, která vám nabídne naprosto unikátní zážitek. Vystupující umělci budou odhaleni jeden po druhém v následujících měsících.

Ve spolupráci s NFT-TiX si pro vás Techmission připravila VIP zážitek ve formě lounge a terasy s výhledem na show, která bude umístěna přímo naproti stage.

Užít si také můžete celý víkend, kdy se před sobotní Techmission odehraje také páteční Hardmission. K dispozici jsou zlevněné combo vstupenky na oba eventy.

Pokud máte chuť zažít něco vyjímečného a postoupit na další úroveň, pořiďte si své Regular nebo NFT-TiX VIP vstupenky, které jsou v prodeji v síti GoOut a Paylogic. Více informací o festivalu a vstupenkách najdete zde.

Sobota 11. 11. 2023
Techmission Festival: Immersive Reality II
PVA Expo Letňany, Prague
FB event
Website
Instagram
www.unitedmusic.cz

 

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.