Ultraland

Tomorrowland a UMF chystají nový festival Ultraland

Tomorrowland a Ultra Music Festival jsou dvě z největších jmen na scéně elektronické taneční hudby a nyní spojují své síly, aby vytvořili nový festival s názvem Ultraland.

Tato zpráva vyvolala otřesy hudebním průmyslem a fanoušci dychtivě očekávají festival, který má potenciál býti nezapomenutelným zážitkem. Ultraland se má odehrávat v srdci Evropy, v malebné zemi Belgie, kde má Tomorrowland své kořeny. Festival se bude konat na stejném místě, jako Tomorrowland, který se stal mekkou milovníků hudby z celého světa. Festival se bude konat tři dny a na stagi vystoupí nejlepší světoví DJs, aby předvedli svůj talent. První fáze lineupu zahrnuje jména jako Skrillex, Martin Garrix, Calvin Harris, Swedish House Mafia, Eric Prydz, Tale Of Us a mnoho dalších.

Festival slibuje nabídnout milovníkům hudby jedinečný zážitek, který spojuje to nejlepší z obou světů Tomorrowlandu a Ultra Music Festivalu. Tomorrowland byl vždy známý svými úžasnými stage designy a Ultra Music Festival je známý svými neuvěřitelnými produkčními hodnotami. Ultraland je připraven posunout to vše na další úroveň, s ohromujícím stage designem a produkcí, která zanechá fanoušky v úžasu. Festival se bude konat od 1. do 3. září 2023.

Kromě neuvěřitelného hudebního lineupu nabídne Ultraland návštěvníkům festivalu také řadu dalších aktivit a atrakcí. To zahrnuje širokou škálu jídla a pití, stejně jako tržiště prodávající festivalové zboží a suvenýry. Festival také nabídne řadu interaktivních uměleckých instalací a pohlcujících zážitků, které v návštěvnících jistě zanechají trvalý dojem.

Jedním z jedinečných aspektů Ultralandu je to, že spojí fanoušky z různých částí světa, kteří sdílejí lásku k elektronické taneční hudbě. To vytvoří rozmanitou a inkluzivní atmosféru, kde se fanoušci mohou setkat a oslavit svou vášeň pro hudbu v bezpečném a přívětivém prostředí. Festival má přilákat milovníky hudby z celého světa, což z něj činí skutečně globální událost.

Oznámení Ultralandu se setkalo s nadšením ze strany fanoušků i odborné veřejnosti, kteří netrpělivě očekávají to, co slibuje skutečně nezapomenutelný festivalový zážitek. Se dvěma největšími jmény na scéně elektronické taneční hudby za zády, kteří se spojili, aby vytvořili nový festival, se Ultraland chystá vzít hudební svět útokem.

Závěrem lze říci, že Ultraland má být ultimátním festivalem elektronické taneční hudby, který spojuje to nejlepší z Tomorrowlandu a Ultra Music Festivalu a vytváří skutečně jedinečný zážitek. Díky prvotřídní hudební sestavě, ohromujícímu pódiovému designu a řadě dalších atrakcí a aktivit se Ultraland jistě stane hitem milovníků hudby z celého světa. Fanoušci už se nemohou dočkat, až uvidí, co festival chystá, a lze s jistotou říci, že Ultraland bude jednou z největších událostí roku. Vstupenky můžete zakoupit zde.

I když se to může zdát skvělé, tento imaginární festival se bohužel konat nebude a s těžkým srdcem musíme oznámit, že výše uvedené je jen pouhý aprílový žert.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.