Kölsch

Kölsch se chystá opět vyprodat Roxy

Do Roxy se vrací legenda elektronické taneční hudby Rune Reilly, uměleckým jménem Kölsch. Tento dánsko-německý producent a DJ, za svou bezmála 20 letou kariéru, vystoupil již několikrát ve zcela vyprodané Roxy a tentokrát to bude již podruhé pod hlavičkou vlastního labelu IPSO. V prodlouženém pětihodinovém setu Vám naservíruje to nejlepší ze své bohaté produkce, která je velmi úzce spjata s hlavně s německým labelem Kontakt.

Tento umělec má na svém kontě šest studiových alb, nespočet singlů a několik hudebních side projektů. Stál také u zrodu jedné i nejzásadnějších skladeb taneční hudby – Calabria, která se poté dočkala velkého množství remixů a celosvětového úspěchu.

Kölschova produkce je vždy mistrovským dílem. Nadčasové techno, které je zároveň jeho osobním příběhem postavené na melodických a emocemi nabitých linkách. Hlavně díky velkému uměleckému zážitku, i díky jeho nespornému charizmatu, přirostl Kölsch velmi pevně k srdcím celého Roxy týmu a všem vyznavačů techna v Čechách.

Přijďte si s námi do pražského klubu Roxy užít skvělou taneční party plnou house music a techna v podání opravdové legendy. Těšit se můžete na rozmanitou selekci napříč subžánry a během 5ti hodinového setu dojde i na mnoho novinek. IPSO Label Night s Kölschem již 11. února v Roxy!

Facebook event najdete na odkazu zde.

Vstupenky v předprodeji zakoupíte zde.

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.