Marsh & Martin Roth – hvězdy Anjunadeep v Praze!

V pátek 27. srpna 2021 se v pražském klubu Mecca uskuteční velmi vyjímečná událost, kterou povedou Marsh & Martin Roth z labelu Anjunadeep.

Marsh, Martin Roth = Anjunadeep

Nenechte si ujít tuto příležitost a zažijte noc neuvěřitelné hudby s některými špičkovými talenty v “oboru”.
Marsh, který sídlí v USA, je jedním z nejnadanějších producentů a DJs slavného labelu Anjunadeep. Během posledních několika let rychle vystoupil na vrchol hudební scény v klubu Mecca ho můžete zažít v nevidaném tříhodinovém setu. Legendární Martin Roth, kterého také není třeba dlouze představovat, jelikož se na poli deep housu a progressivu pohybuje už opravdu dlouho. Jeho set bude rozhodně naplněný tím nejlepším progressivem.

Support = ProggyBoy, Black Ops

O support těmto legendám se postarají ProggyBoy a Black Ops. ProggyBoy je dobře známé jméno na české scéně a to především mezi fanoušky Anjunabeats a Anjunadeep. Jako solidní zástupce Anjuny na české scéně má bohaté zkušenosti na to, celý večer odstartoval solidním warmup setem.
Black Ops je zcela nový projekt, který na této akci vystoupí úplně poprvé a v podstatě si tím odbyde “světovou” premiéru. Vlastní produkce, speciální vizuál a temné podtóny celého představení jistě udrží publikum na tanečním parketu celou noc.

 

Vstupenky: https://goout.net/en/marsh+martin-roth+support/sznwmrr/
Držitelé VIP vstupenek mohou těžit z přístupu do speciálních barů v klubu, zákulisí a šampaňského zdarma.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.