Blinding Lights

Track Blinding Lights od The Weeknda je rekordmanem žebříčku Billboard Hot 100

Imagine Dragons byli poraženi. Billboard v pondělí oznámil, že široce zbožňovaný singl ‘Blinding Lights‘ z roku 2019, jehož autorem je kanadský umělec The Weeknd, zahájil svůj 88. týden v žebříčku Billboard Hot 100. Tím překonal singl ‘Radioactive‘ skupiny Imagine Dragons, který se udržel 87 týdnů, a tím se stal rekordmanem v počtu týdnů strávených v žebříčku Billboard Hot 100. V nejnovějším vydání žebříčku platného do 21. srpna je ‘Blinding Lights‘ na krásném 18. místě.

Hit alba ‘After Hours‘, který pozoruhodně přetrvával po celý rok 2020 a zůstává poměrně všudypřítomný dodnes, debutoval na místě č. 11 v prosinci 2019 a později strávil čtyři týdny na prvním místě. Předchozí rekordy překonané tímto singlem zahrnují také nejvíce času stráveného v první pětce Hot 100, nejvíce času stráveného v top 10 Hot 100 a nejvíce času stráveného v top 40 Hot 100.

Mezitím, nejnovější Abelův (vlastní jméno The Weeknda) singl ‘Take My Breath‘ debutoval na místě č. 6 na v Hot 100. To dává Abelovi jeho 13. debut v top 10 žebříčku Hot 100, čehož se mu podařilo dosáhnout zhruba za sedm let. Na prvním místě v nejnovějším žebříčku je spolupráce Justina Biebera a The Kid LaroiStay‘, která je druhým týdnem na 1. místě.

Zdroj: complex.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.