HouseGen

HouseGen v pátek roztančí Fabric hned na třech pódiích

Dvě taneční scény uvnitř klubu a jednu na zahrádce obsadí v průběhu pátečního večera 28. srpna rovnou osmnáct DJs. Řeč je o dlouho očekávané hudební akci, která poslední letní víkend přinese na půdu ostravského klubu Fabric hudební projekt HouseGen Fusion – Under The Roof.

Zahřívat se můžete začít v pátek už od 16,00 hodin odpoledne na zahradní Chill Stage. Akce pak potrvá celou noc až do svítání. DJs zvučných jmen vám od mixu pošlou do uší taneční muziku, díky které se vám může stát, že z parketu odejdete klidně až v sedm hodin ráno.

„Pravidlem našich akcí je, že na nich prezentujeme premiéry nových songů, které pak pod hlavičkou HouseGen vychází na všech světových hudebních portálech, takže je pak máte možnost poslouchat či stahovat,“ řekl hlavní producent labelu HouseGen Petr Lesko známý jako Spark7, který se produkci různých tanečních žánrů věnuje již od roku 2009. Za svou kariéru získal podporu jmen, jako jsou Armin van Buuren, Tiësto, Markus Schulz, nebo Paul Van Dyk, kteří jeho tvorbu prezentovali i ve svých vlastních show.

House Stage v sobotu uvede například již zmíněného producenta Spark7. Dále na této stage vystoupí známý pražský DJ SNBM, mladý DJ a producent ze Slovenska Tom Case, který už vydal několik velmi povedených tracků u světových labelů jako je Whore House a World Sound. Dalším účinkujícím je pak DJ Daddy Adams, který je zakladatelem labelu HouseGen. Pro páteční akci si ve spolupráci s DJ Spark7 připravil několik remixů a vlastních tracků. Během večera se objeví na scéně také mladá a talentovaná DJ Gi-A, které je teprve šestnáct let.

Hlavními účinkujícími na Techno and Progressive stage budou DJs Martin Gredner a duo Rob Nash. O Vaši pohodu na odpolední zahradní Chill Stage se postarají DJ KRYSPEE, Mike Solar a SCHMIDDY, kteří návštěvníky akce svými sety pěkně nažhaví na večerní program.

Label HouseGen vznikl v roce 2018. „Dáváme do kupy špičkové DJs, kteří milují hudbu a hraní,“ řekl zakladatel projektu DJ Daddy Adams a pokračuje: „Naše řady tvoří jak čeští hudebníci, tak Slováci a Poláci. Spolupracujeme také s komunitou složenou z DJs původem z Brazílie a nyní působící v Portugalsku, USA, Španělsku či Rakousku.”

Zítřejší akci pod taktovkou HouseGenu byste si tak rozhodně neměli nechat ujít!

Zdroj: novinykraje.cz
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.