NO-CO-VIĎ Session – ÓČKO přináší nový stream

Léto bez festivalů je nuda a s tím se rozhodně nehodlala smířit Česká módní party značka MDMA Fashion. Společně s mediálním partnerem Óčko TV a generálním partnerem Becherovka vytvořili projekt No-Co-Viď Sessions.

No-co-viď

No co, tak se z toho nezblázníme, viď? Chceme slyšet svoje oblíbené DJs, jejich nové sety a zažívat jedinečnou letní atmosféru. Tým MDMA fashion a Óčko TV se spojili, aby mohli předat i vám a to přes veškerá opatření/omezení tento festivalový feeling a tím podpořili českou hudební scénu. Máte tedy šanci si užít neskutečný mejdan, slyšet nové sety, nahlédnou do zákulisí českého showbyznysu a zúčastnit se online pool party ruku v ruce s tím, že podpoříte českou taneční scénu + na závěr této party dostane divák něco, co by ho ani ve snu nenapadlo 🙂

Celý tento stream nebude možné po odvysílání nikde dohledat!

 

Chris Sadler, Lucca a Matamar

První session v čele s DJs – Luccou, Chrisem Sadlerem a duem Matamar bude přenášeno on-line prostřednictvím kvalitního streamu na FB profilu TV ÓČKO. Další naplánované sessions budou na speciálních lokacích s nabitým lineupem a nejvyšším možném počtu lidí, který bude povolen vládou. Vůbec se toho nebojte, máme dobré zprávy – brzy již bude možné zakoupit vstupenku a zažít No-Co-Viď Session na vlastní kůži.

OFICIÁLNÍ UDÁLOST

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.