Byl festival EDMANIA smazán ze světa?

Často se nestává, že velké festivaly jako EDMANIA jen tak z ničeho nic zmizí ze scény. Nyní se ale přesně tohle stalo u našich východních sousedů.

EDMANIA u konce svých sil?

Může to být náhoda, ale také nemusí. Posuďte sami!
Veškerá aktivita na sociálních sítích smazána a zastavena.
Webové stránky nejsou aktivní, dle oficiální zprávy jsou v údržbě.
Jenže ani oficiální skupiny festivalových ambasadorů již neexistují.
Není nám tak nějak vůbec jasné, co se s tímhle festivalem momentálně děje, ale na scéně se nedávno objevilo několik “drbů” o tom, že festival čelí nejrůznějším problémům a že ten největší z nich můžou být právě finance.

Veškerá data smazána

Jestli to tak opravdu je, nebo není, to zatím nedokážeme potvrdit.
Co ale dokážeme potvrdit, je to, že z online světa zmizely veškeré zmínky o tomto festivalu – ať už mluvíme o ambassadorské skupině, nebo dokonce o oficiální stránce festivalu. Nechce se nám věřit, že by se jednalo o nějaké vynucené smazání, nebo snad nějaký kybernetický útok, ale všechno je možné. Níže se můžete podívat na screenshoty vyhledávání z dnešního (1.12.2019) večera.

Smutný konec

Co se tedy přesně stalo? To nejspíše ukáže následujících pár dní, jelikož se víc a víc lidí začíná všímat skutečnosti, že festival prostě zmizel ze světa. Na internetu samozřejmě najdete hromadu fotek z předešlých edic, ale zatím to vypadá, že další fotky už nikdy nevzniknou a že nám všem zůstanou jen skvělé vzpomínky. Kéž by to tak nebylo!

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.