Delta Heavy

Delta Heavy v Praze?! Jedině ve snech!

Legendární britský projekt DELTΔ HEΔVY se poprvé představí ve Stormu v rámci jejich světového turné k vydání alba Only In Dreams. Tato ikona melodického DNB se ve Stormu představí poprvé a záda jí bude krýt Madface, vítězové loňského DNB Kombatu Mindicted Crew a jejich slovinští hosté Bass Fighters!

Storm Club Prague vám přináší noc plnou toho nejlepšího dancefloor drum and bassu. Britské duo Delta Heavy po téměř dvou letech vydává jejich druhé LP, které se bude jmenovat “Only In Dreams”. Při této příležitosti jede celosvětové turné, jehož jediná česká zastávka se uskuteční právě ve Storm Club Prague.

Tito mágové melodického drum and bassu se poprvé zapsali do historie elektronické hudby v roce 2012 svým singlem “Get By”, který se umístil na 30. místě ve věhlasném žebříčku UK Indie Chart. Fanoušky po celém světě si získali díky pečlivým kompozicím a zapamatovatelným melodiím. Od tohoto prvního hitu pravidelně vydávali singly, díky kterým se zařadili do pravidelné selekce mnoha předních DNB DJů. V roce 2016 vydali jejich první LP “Paradise Lost”, které obsahovalo hitovky “White Flag”, “Ghost”, “Oscillator” nebo “Tremors”. Ve všeobecné povědomí vešli také díky jejich remixům – dostalo se jim té cti remixovat například skladbu “S.T.A.Y.” od světoznámého skladatele Hanse Zimmera, která zazněla ve snímku Interstellar.

Vedle produkce jsou Delta Heavy také velice vyhledávanými DJi. V jejich setech se snoubí to nejlepší z jejich tvorby se značným množstvím dubplatů a aktuálními drum and bassovými peckami, to vše v hladkém mixu, který má hlavu a patu. Není tedy divu, že se Delta Heavy objevují každoročně na line-upech těch největších letních festivalů.

Jako support se představí talentovaný český producent Madface, mladá česká formace Mindicted Crew a její slovinští hosté Bass Fighters! Pokud nechceš přijít o další informace o tomto eventu, sleduj pečlivě facebookový event. Vstupenky jsou v předprodeji na goout.cz!

Delta Heavy – Only In Dreams Tour
18.4.2019
Storm Club Prague

Line-Up:

Delta Heavy (UK)

Support DJs:

Madface
Mindicted Crew
Bass Fighters (SLO)

Facebook event
Vstupenky v předprodeji

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.