Swedish House Mafia

Oficiálně potvrzena první show Swedish House Mafia!

Swedish House Mafia (SHM) oficiálně oznamuje první show. Kde bude? Kdy budou lístky? Jak je to možné? To vše v článku níže!

Swedish House Mafia – Expect The Unexpected

Dlouho se spekulovalo, kdo bude pod “expect the unexpected” na letošním (již proběhlém) Ultra Music Festivalu v Miami, až se nakonec po několika zákulisních informacích z dílny kolegů z WeRaveYou potvrdila tajná příprava reunion show Swedish House Mafie. Od té doby uplynulo pár měsíců a všichni tři členové postupně teasovali holou skutečnost, a sice že Swedish House Mafia je zpět.

Roztočil se velký kolotoč zákulisních jednání, až se jednoho dne dostalo na světlo světa, že dlouholetá manažerka SHM a Axwella /\ Ingrossa – Amy – nebude nadále patřit k této legendární trojce. Nemůžeme potvrdit ani vyvrátit, zda to byla podmínka Steva Angella k nadcházející tour, ale víme jistě, že po neshodách z minulosti se pousmál a jede se dál 🙂

No automatic alt text available.

We’re Back!

V pondělí dopoledne oficiálně Swedish House Mafia oznámila svůj návrat na tiskové konferenci a odhalili svou první show z nadcházející tour! Tato zpráva následovala poté, co se na oficiálních webovkách objevil odpočet a sign up formulář na newsletter pod záštitou Live Nation. A proč odpočet končil v pondělí 22. října 2018 v 11:00, ptáte se? Je to příhodné! Jejich zatím poslední album Until Now totiž také vyšlo 22. října, ale v roce 2012.

V rámci tiskové konference tak Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso ukončili “rok teasování” a potvrdili světovým mediím svou nadcházející tour, z nichž první zastávka se bude konat v jejich domovském Stockholmu, což napovídaly už plakáty, které město zaplavily dříve a o kterých jsme vás rovněž informovali. Ve Stockholmu obnovené seskupení vystoupí 4. května 2019 a další zastávky prý budou následovat. Těšíte se?

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.