Don Diablo

Don Diablo vs. Ultra Music Festival

Po čtyři roky Don Diablo vystupoval na Ultra Music Festivalech po celém světě více než často. To se teď ale změní.

Ano, po čtyřech letech tak byla přerušena spolupráce a dokonce i zrušeny již naplánované vystoupení na UMF.

Ve videu na své facebookové stránce se Don Diablo spolu s produkčním a tour manažerem vyjádřili k celé situaci proč se vlastně tuto “spolupráci” rozhodli ukončit. Předem musím podotknout, že nechápu chování vedení UMF.

Všechno to vlastně začalo tím, že díky komplikacím během letu se Don Diablo opozdil a jeho set na singapurské edici UMF tak byl logicky zkrácený. Co ale přišlo po přistání je docela k neuvěření. Produkční tým nizozemského DJe tvrdí, že následovala série “nezdvořilých zpráv”.

Ve zprávách se objevilo, že Don Diablo už na UMF nebude vítán a ani zaplacen! A to i přes to, že stihl odehrát posledních 30 minut z jeho původního času. Nezaplatit ani za zkrácený set a doslova říct, že nejsou vítáni? To je tak trochu přes čáru, takže chápu rozhodnutí týmu Diablo.

To ale pořád není vše!

Ve videu také zaznělo, že tohle není jediný problém, ale nebude to více rozebírat a že kvůli podobným záležitostem na UMF nevystupují někteří další oblíbení DJs. Většina DJs, kteří na UMF hrají se prý prostě jen bojí něco říct, jen kvůli tomu, aby je náhodou nevyřadili ze seznamu. Co si budeme povídat, organizátoři můžou být špatní, ale Ultra Music Festival je pořád obrovské jméno na scéně.

Throttle a 3lau vyjádřili podporu k vyjádření Don Diabla, takže něco mi říká, že okolo UMF taky o něčem ví.

Nikdo z produkčního týmu Don Diabla se k celé situaci už nechce více vyjadřovat a vyjádření od UMF nedostal ani americký magazín Billboard.

dancingastronaut.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.