High Contrast

High Contrast přiveze do ROXY nové album Night Gallery

Lincoln Barrett aka High Contrast vydal 6. října dlouho očekávané album Night Gallery a 16. prosince nám ho přijede představit do ROXY. Pro mnohé velmi překvapivě vydal LP pod novým labelem 3Beat a předznamenal tak posun k více žánrově barevné produkci přesahující hranice drum&bassu.
Miláčka českého publika doplní megatalent současného drum
&bassu, bristký producent 1991 patřící do stáje MTA (Chase&Status).
 

 
Rok 2017 byl pro Lincolna přelomový. Odešel po 16ti letech z Hospital Records k 3Beat, vydal několik úspěšných releasů a remixů včetně spolupráce na soundtracku k filmu Trainspotting 2. V říjnu pak vydal už šestou studiovou desku po názvem Night Gallery. Nadupané LP obsahuje už dříve zveřejněné drum&bassové tracky jako Remind Me (nejhranější track minulého roku na UKF Youtube kanálu), Questions nebo příjemný house/80’s disco track Beat Don’t Feel The Same. Na albu použil, kromě živých nástrojů a klavíru, poprvé i kytaru a v některých skladbách dokonce vyjímečně i svůj hlas.

 

Poprvé jsem u alba nepřemýšlel nad djingem, ale chtěl jsem vytvořit ten nejlepší možný posluchačský zážitek. Je to určitě mé zatím nejrůznorodnější album” popsal novou desku sám Lincoln. Minulá vystoupení v ROXY byla vždy bez vyjímky vyprodána a doporučujeme nákup vstupenek co nejdříve.

16.12. 2017 23:00
High Contrast (UK) – Night gallery Tour
Suport: 1991 (MTA/UK)

FB event: www.facebook.com/events/124843744898151

Předprodej 350 czk + popl, V NoD 360 czk. Prvních 24h s 10% slevou v MY ROXY.
Goout: https://goout.net/cs/listky/night-gallery-tour-high-contrast+support-1991/iarb/

 

High Contrast

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.