EDMANIA

EDMANIA LIVE! Co nám přivezou Driftmoon a Standerwick?

Všichni se už neskutečně těšíme na zimní edici EDMANIA. Někteří z nás (jako třeba já) ale ne jen kvůli “headlinerům” ale také kvůli živým vystoupením.

Ne každý DJ set musí být skoro stejný jako všechny ostatní. Jeden z nejlepších zážitků na jakémkoliv eventu je totiž spojení DJ setu s live performance. Tentokrát se o to postarají Driftmoon a Standerwick. Pojďme se podívat na oba umělce a ty, kdo je budou doprovázet.

Driftmoon Live

Hned jako na prvního se podíváme na více než dobře známého Driftmoona, který poslední dobou nesmí chybět na žádném pořádném trance eventu. Ale rozhodně na to nebude sám, přijede totiž s LIVE vystoupením spolu s Eller van Buurenem, Geronimo a Koen Herfstem. Na co se ale opravdu můžeme těšit? Driftmoon, který umí naprosto perfektně navodit tu správnou atmosféru ať už se jedná o jakýkoliv playtime, ve spolupráci se skvělým kytaristou (a mimochodem bratrem minulého headlinera Armin van Buurena) Eller van Buurenem, který má za sebou už spoustu “živáků” a vydaných hitů. Dále se vedle Driftmoona objeví ještě úžasný bubeník Koen Herfst, který také spolupracoval s výše zmíněným Armin van Buurenem a jako poslední i pianista Geronimo. Můžeme se tak těšit na plnohodnotné živé vystoupení a rozhodně musím říct, že nezávidím technikům, kteří se budou starat o stage, a už vůbec nezávidím stage managerovi, protože zladit live instrumenty a “DJ set” je dost těžké a přípravy rozhodně doprovází hodně nadávek, propocených trik a prasklých nervů.

 

Standerwick Live

Druhé live vystoupení bude už o něco “menší” … tedy v počtu vystupujících na stagi. Standerwick totiž doprovází svůj set na tzv. V-Drums, což jsou elektronické bubny a rozhodně musím říct, že je to neuvěřitelné zpestření jakéhokoliv DJ setu. No a Standerwick rozhodně ví jak na to! Takto už má odehráno spoustu akcí a všechny se více než vydařily. Na tohle LIVE vystoupení se popravdě těším o hodně více než na Driftmoona, ale to je popravdě jen moje osobní preference, rozhodně doporučuji obojí.

Pro ty, kdo ještě stále pochybují o tom, co přidání “obyčejných elektronických bubnů” do setu dokáže, tady máme i menší ukázku toho, co přímo Standerwick dokáže.

Co se týče zimní edice EDMANIE jako celku, musím říct , že se neskutečně těším a nebude lehké vydržet do začátku. Mnoho stylů hraní a množství skvělých umělců … co více si může člověk přát? Takže pokud ještě nemáte lístky, rychle kupujte a možná se tam i všichni potkáme na tomhle “FESTIVALU SO SRDCOM”.

EDMANIA 2017
Datum: pátek 8.12.2017
Čas: 19:00 – 6:00
Místo: EXPO Center Trenčín
OFFICIAL EVENT – ZDE
TICKETS – partymenu.eu

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.