Tato aplikace promění váš Touch Bar v mini piano

Nový Pro model MacBooku obsahuje Touch Bar, který má pomoci rozšířit jeho uživatelské využití. A zatím se zdá, že opomenuta nebude ani oblast hudby.

Před časem jsme vám v našem článku představili nový MacBook Pro, se kterým se společnost Apple rozhodla ucházet o vaše peněženky v následujících měsících a letech. “Přelomovou” novinkou bylo představení Touch Baru, tedy malého dotykového displeje nacházejícího se nad klávesnicí, a absence standardního USB rozhraní.

Touch Bar muzikantem

Tento nový model vyvolal celou škálu emocí od nadšení až po znechucení, nás každopádně již v té době zajímalo, zda Touch Bar nalezne své uplatnění ve světě taneční hudby. Vzhledem k tomu, že je nový MacBook Pro v prodeji již několik týdnů a na Touch Bar se postupně objevila řada aplikací, bylo jen otázkou času, než jej někdo šikovný přemění také na nějaký hudební nástroj. A ve vodách internetu se již objevil i ten nejočekávanější – mini piano. Aplikaci má “na svědomí” společnost Utsire.

Na krátkou ukázku toho, jak funguje, se podívejte níže. Stoupne ve vašich očích užitečnost Touch Baru jako takového nebo se podle vás i tak jedná o zbytečnost?

Zdroj: edm.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.