EDM

Martin Garrix & Justin Bieber pojedou na společné turné

Martin Garrix a Justin Bieber toho mají hodně společného, (například management) a nyní i řadu vystoupení v rámci jedné tour!

Garrix & Bieber

Obě tato jména zná asi každý, kdo se zajímá o moderní hudbu. Talent, mladý věk a miliony fanoušků – to a mnohem více.
Pro mnohé jsou doslova ikonami moderní hudby a také její budoucnosti. Co od nich můžeme čekat? Jeden velký krok mají před sebou již na jaře příštího roku – tyto dvě mladé hvězdy totiž spojí své síly na oficiálním turné, které proběhne  v Austrálii.

V březnu 2017 se Martin Garrix připojí k Justinu Bieberovi a společně vyrazí na Australskou část světového turné “Purpose World Tour“.
Oba umělci jsou pod managementem Scootera Brauna, takže byla jen otázka času, než tito dva spojí své síly a vyrazí na společnou štaci eventů. Bude se také jednat o první vystoupení Justina Biebera v Austrálii od roku 2013.

bibr-720x450

Nové singly

Justin a Martin jsou skvělými přáteli také v osobním životě. Nabízí se tak otázka, zda můžeme očekávat i hudební spojení těchto dvou hvězd. Garrix se o tomto tématu vyjádřil v interview pro Billboard: “Nemám žádné novinky ohledně hudby s Justinem … jsme dobří přátelé a rádi spolu trávíme čas. Upřímně jsme se poslední dobou tolik bavili, že jsme se pořádně nedostali do studia.” Martin poté doplnil, že je možné, že toto Australské turné poskytne dvojici tu pravou příležitost pro nový kreativní proces.

zdroj: edmsauce.com

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.