Trance + DnB = Mark Sherry spojuje nespojitelné

V dnešním světě hudby se často setkáváme s tím, že si lidé hodně zakládají na tom, jak který styl nazvat a zaškatulkovat – Mark Sherry dělá přesný opak.

Troufáme si říct, že Mark Sherry rozhodně patří k nejlepším hudebním producentům elektronické taneční hudby. Máme pravdu? Máme! Ve svém studiu tvoří opravdové skvosty a nejen to – rozhodně se nebojí ani experimentovat!

DnB & Trance – Ano, jde to!

Mark Sherry je rozhodně jeden z producentů, který je otevřen široké škále hudebních stylů a jeho nejnovější “collab” s tech-trancovým kolegou Jamie Walkerem proto zasahuje až do sféry DnB!

Někteří z Vás si možná vzpomenou i na to, že Mark již dříve pronikl do sféry DnB, a to svým jedinečným remixem na počin “Blind Faith” od legendárního dua Chase & Status.

Tentokrát se nejedná o remix, jedná se o velmi originální práci s názvem “The Only One“, na které se podílel Jamie Walker a o úžasné vokály se postaral skotský Ross Ferguson.

Vydařený experiment

A ačkoliv se Mark Sherry zdá být borcem, který si je vším jistý – sám se o tomto tracku vyjádřil jako o experimentu, o kterém si myslel, že bude víceméně “vyhejtován”. Světe div se – stal se přesný opak a Mark nyní sdílí za svou práci obrovské a zasloužené ovace.

My Vám s radostí přinášíme exkluzivní preview tohoto tracku, které Vás nenechá v klidu sedět:

Here is a studio sneak preview of the ‘trance meets DnB’ collab that I’ve been working on with Jamie Walker and also Ross Ferguson…check it out!

#TheOnlyOne

Zveřejnil(a) Mark Sherry dne 27. září 2016

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.