ABGT 350: víkend pod taktovkou Anjunabeats se již nezadržitelně blíží!

Ještě stále nám přijde neuvěřitelné, že výroční edice radioshow Group Therapy s označením ABGT 350 zavítá právě do Prahy.

Pro ty, kdo náhodou ještě nevědí, tak radioshow Group Therapy mají na svědomí titáni trancové hudby, (převážně) britské trio Above & Beyond. Radioshow se začala vysílat v listopadu roku 2012 a každých 50 epizod je oslaveno monumentální hudební akcí. Můžeme tedy být velmi poctěni, že po Londýně, New Yorku, Sydney, Amsterdamu, Gorge amfiteátru (USA) a Hong Kongu se další edice uskuteční 11. října v O2 AréněPraze. Téměř jistě se totiž taková věc už nikdy nebude opakovat.

Main Event

A lineup bude bohatý. Vedle Above & Beyond, kteří obvykle na ABGT akci hrají dvouhodinový set, vystoupí Gabriel & Dresden, Genix, ilan Bluestone, Qrion, Spencer Brown a Tinlicker.

ABGT

Od vydání jejich alba ‘The Only Road‘ na Anjunabeats v roce 2017 bylo jen otázkou času, kdy se americké legendární duo Gabriel & Dresden objeví v lineupu některé výroční ABGT akce. A ten čas nastane právě v říjnu v Praze.

Další headlinerský debut si odbude také holandské duo Tinlicker. I v jejich případě se jednalo jen o otázku času, neboť dvojice vydá příští týden, přesněji 27. září, na Anjunabeats své velmi očekávané album ‘This Is Not Our Universe‘. Není přitom příliš známo, že jeden z členů, Micha Heyboer, je zároveň členem světoznámého drum & bassového projektu Black Sun Empire.

Do třetice všeho dobrého si svůj headlinerský debut užije také mladá japonská DJka a producentka Qrion, která se s největší pravděpodobností bude prezentovat spíše deep housovým setem v úvodu večera.

Tři debutanty pak doplňují tři stálice stáje Anjunabeats. Prvním z nich je ilan Bluestone, který dosud chyběl pouze na vůbec první ABGT v Londýně a na ABGT 250 v americkém Gorge amfiteátru. Jeho hudební styl se prezentuje vysokooktanovými skladbami s výraznými melodiemi.

Další stálicí je Genix, který na scéně debutoval již v roce 2003 a od té doby vydal na Anjunabeats desítky skladeb a remixů. A je to také milovník rekordů. Byl držitelem světového rekordu za nejdelší odehraný DJ set, který trval 84 hodin, a je současným držitelem světového rekordu za DJ set odehraný v nejvyšší nadmořské výšce, která činila 5.600 m. n. m.

Posledním z vystupujících je americký DJ a producent Spencer Brown, geniální hudebník, jehož unikátní styl se neustále pohybuje na pomezí deep housu a trancu.

Afterparty

V neděli 13. října se pak uskuteční oficiální aferparty v režii dceřiného vydavatelství Anjunadeep, a to v exkluzivní lokaci Křižíkovy fontány u pražského Výstaviště. Afterparty je přitom koncipována jako open air akce a začne již v brzkých odpoledních hodinách. Doufáme tedy, že se počasí vydaří.

ABGT

Lineup je opět velmi pestrý. Temnějšími a klidnějšími tóny se bude prezentovat 16BL, Ben Böhmer představí svůj live set, vystoupí rovněž label manažer Dom Donnelly společně s Penelope, legendy Anjunadeep Jody Wisternoff a majitel labelu James Grant, vycházející hvězda Marsh a opět si budeme moci vychutnat holandské duo Tinlicker.

Závěrem je nutno podotknout, že jak main event tak afterparty jsou v současné době vyprodány. Pokud se tedy chcete zúčastnit některé z akcí, budete nuceni sledovat jednotlivé facebookové události a třeba se vám podaří nějaký ten lístek ulovit. Níže přikládáme odkazy a doufáme, že se s co nejvíce z vás uvidíme na parketě!

MAIN EVENT: Facebook event

AFTERPARTY: Facebook event

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.