Beatport spustil nové služby LINK a CLOUD

Nová služba populárního serveru umožňuje DJům streamovat Beatport databázi přímo do DJských softwarů.

Server Beatport tento týden spustil zbrusu novou placenou službu pro DJe, nazvanou LINK. Nová služba umožňuje DJům streamovat celou databázi Beatportu přímo do DJských softwarů. Jako první podporu LINKu obdržela aplikace WeDJ od Pioneeru a ještě letos bychom se měli dočkat také intagrace do rekordboxu. V rekordboxu by pak měli DJs mít přístup také ke všem playlistům, vyšší kvalitě tracků a dokonce offline módu.

Beatport

Spolu s LINKem spoustil Beatport rovněž službu CLOUD, nový balíček uživatelských vylepšení pro “nejvěrnější zákaznickou základnu”. Je mezi nimi pochopitelně Needle Drop přehrávač, pomocí kterého si bude možné předposlechnout jakoukoliv část tracku, neomezený počet stažení a novou sekci My Library. Ceny za tyto služby začínají na 4,99 USD za CLOUD a 14,99 USD za LINK. Službu LINK si navíc můžete na 30 dní vyzkoušet. Nutno rovněž dodat, že obě služby se momentálně oficiálně nachází v beta verzi.

Beatport spouští služby LINK a CLOUD ani ne 12 měsíců po tom, co minulý rok v rámci Ibiza Music Summit 2018 zástupci společnosti uvedli záměr streamovat celou svou databázi do DJských softwarů. O streamování za DJským pultem se ostatně vede odborná diskuze již nějakou dobu. Jak se tato technologie osvědčí v praxi, to se teprve dozvíme. Stejně jako kdy služby LINK a CLOUD dorazí také do dalších DJských softwarů jako Traktor nebo Serato.

Beatport

Zdroj: djmag.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.