ASOT

Arminův festival ASOT900 je oficiálně vyprodán

Jedna ze stálic v zimním festivalovém programu, to přesně je ASOT Festival, konající se každý rok v UtrechtuHolandsku.

Jméno Armin van Buuren je synonymem a legendou žánru trance. Nizozemská superstar má v posledních dvou desetiletích obrovskou kariéru, která zahrnuje pravidelnou rozhlasovou přehlídku, turné a značku A State of Trance a hudební vydavatelství Armada. Stal se celkem pětkrát #1 v rámci žebříčku DJ Mag Top 100 DJs, vydal šest studiových alb a mnoho dalšího. Když byl trance na své vrcholné popularitě, nebylo v trance větší jméno než Armin van Buuren.

Armin nás všechny neustále překvapuje a jedním z vrcholů zimních festivalů je každoročně rozhodně ASOT Festival, který se koná v UtrechtuHolandsku. Tato událost přitahuje davy nadšenců z celého světa. Letos se vedle Utrechtu festival zastaví také v Madridu a v Kyjevě.

Letošní festival se může pochlubit snad nejvíce impozantní sestavou vůbec. Above & Beyond, Cosmic Gate, Estiva a další přispějí svou show. Vedle všemožných dalších umělců by se fanoušci měli dočkat nejen jednoho, ale rovnou třech setů samotného Armina. Výsledkem je, že festival je již 6 týdnů před začátkem oficiálně vyprodán!

Téma festivalu v letošním roce je “Lifting You Higher“. Akce se bude konat v únoru a bude hostit 35 000 fanoušků ze 100 různých zemí světa. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na 5 stagí a atmosféru na kterou budou ještě dlouho vzpomínat.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.