Skrillex

Skrillex prohrál soud o odškodnění za skok do publika

Jennifer Fraissl, kterou Skrillex zranil, když v roce 2012 skočil do publika, se prostřednictvím žaloby domohla odškodnění.

Celkem dva dny se radila porota v Los Angeles o tom, jak naloží se žalobou paní Jennifer Fraissl proti Skrillexovi. Nyní je spor, který začal již v roce 2014, konečně u konce. Vše začalo na Skrillexově vystoupení již v roce 2012, v jehož průběhu Skrillex skočil do publika a žalobkyni Jennifer zranil, což způsobilo, že o několik dní později dostala mrtvičku.

Porota přiřkla žalobkyni částku ve výši 3,8 milionů dolarů. A to byla půvedně žalovaná částka ještě o 675.000 dolarů vyšší, avšak soud rozhodl, že si Jennifer z 15 % může za zranění sama. Na náhradě škody se navíc bude podílet i společnost Belasco Entertainment Theatre Inc., která vlastní prostor, v němž se show v roce 2012 konala. Ta zaplatí celkem 450.000 dolarů. Zbylou část ve výši 3,4 milionu dolarů uhradí Skrillex a jeho touringová společnost Lost Boys Touring Inc. Skrillex po vyhlášení rozhodnutí prohlásil:

Není pro mě nic důležitějšího než mí fanoušci a jejich bezpečí na mých vystoupeních. Chci, aby se dobře bavili a uživali si hudbu. Jakkoliv jsem zklamaný z rozhodnutí poroty, jsem rád, že je celé řízení u konce. Teď už se těším, až se vrátím zpátky k práci, abych mohl fanoušky obdařit nějakou novou muzikou.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.