Beats For Love

Zásadní novinka letošního Beats for Love – Love camp bude mít nové místo a větší kapacitu!

Love Camp festivalu Beats for Love projde letos zásadními změnami. Mění se jeho umístění i podoba. Nově se bude rozkládat v parku a kromě klasického kempového ubytování nabídne i nadstandardní ubytování v luxusních stanech.

Návštěvnost festivalu Beats for Love rok od roku roste a s tím se zvyšuje i počet mimoostravských návštěvníků. Loni se Love Camp na místě vyprodal během 4 hodin, a proto se letos organizátoři rozhodli rozšířit ubytovací kapacity festivalu. Takzvaný Love Camp se stěhuje do parku v Ostravě-Vítkovicích o rozloze 23 000 metrů čtverečních, který má kapacitu až 4500 osob. “Návštěvníci tak budou mít větší klid na odpočinek, ale přitom od samotného festivalu budou vzdáleni maximálně 5 minut chůze,” uvádí Kamil Rudolf, ředitel festivalu Beats for Love.

mapa love capm 2018

Samozřejmostí je komfort návštěvníků v Love Campu. 24 hodin denně zde funguje recepce i občerstvení, jsou zde mobilní toalety a placené sprchy, ve společném prostoru se nachází obchod s potravinami a s hygienickými potřebami. Organizátoři pro návštěvníky kempu chystají nejrůznější aktivity jako například cvičení jógy či tematické worshopy.

cdca3e110d4997a60ae05d938961b488 cut 600x400

Novinkou je vytvoření Love Village, která uspokojí především náročnější návštěvníky nebo ty, kteří na festival cestují v partě. Love Village totiž nabízí balíček obsahující zakoupení vysokokapacitního stanu a vstupu do Love Village pro 8 osob. Tento veliký stan je vybavený kobercem, nafukovacími matracemi, polštáři, stolíky, venkovním posezením a osvětlením. Návštěvník si donese pouze spacák či jinou přikrývku. Výhodou Love Village jsou mobilní toalety se splachováním a umyvadlem, bezplatné sprchy nebo možnost nechat si na recepci zdarma dobít mobilní telefony a jiná menší elektronická zařízení. Za poplatek si hosté mohou také zapůjčit peřiny nebo locker box (uzamykatelnou bezpečnostní schránku).

WM8J0381 555x370

Letos se vrací i možnost přijet obytným karavanem. Součástí kempu bude vyhrazené parkoviště pro tyto zájemce, zajištěna samozřejmě bude i elektrická přípojka. Pro návštěvníky, kteří do kempu chtějí dorazit autem bude připraveno parkoviště v jeho těsné blízkosti, které ale má omezenou kapacitu. Je tedy nutné počítat s tím, že může dojít k jeho vyprodání již v předprodeji. Místo na parkování si budou moci zakoupit pouze návštěvníci kempu v jednom balíčku s místem pro stan v Love campu nebo s vysokokapacitním stanem v Love village.

Stejně jako v loňských letech mohou návštěvníci festivalu využít i ubytování v kempu na Landek Parku. Od festivalu je tento kemp vzdálený přibližně 25 minut s využitím MHD, ale jeho výhodou je naprostý klid a prostředí národní přírodní památky v těsné blízkosti řeky Odry. I zde je sociální zařízení (WC, sprchy, kuchyňka) a recepce, stravování je zajištěno ve dvou restauracích a bufetu. Všichni ubytovaní v Landek Parku budou mít navíc během konání festivalu 20% slevu na vstup do Velkého světa techniky a Malého světa techniky U6 a také do landeckého hornického muzea a místních sportovišť.

chill village belltent 1431970751

Vstup do Love Campu se dá zakoupit přes Ticketstream. Cena v předprodeji vychází na osobu 290 Kč, na stan 340 Kč a v balíčků stan + parkování na 740 Kč. V případě ubytování v Love Village vychází cena za vysokokapacitní stan a vstup pro 8 lidí na 9500 Kč, v případě, že k tomuto ubytování bude zájem o jedno parkovací místo bude celková cena balíčku 9900 Kč, u dvou parkovacích míst pak 10300 Kč. Místo pro karavan bude v předprodeji za 1500 Kč, zde bude nutné zakoupit i vstupenky pro jednotlivé osoby v karavanu. Podmínkou vstupu do Love Campu i Love Village jsou platné festivalové a kempové pásky. Ubytování v Landek Parku vyjde v předprodeji na 250 Kč na osobu, 300 Kč za stan a 500 Kč za karavan.

partneri b4l

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.