Def Leppard

Kapela Def Leppard chce, aby Skrillex zremixoval jejich skladbu

Osobně mne vždy překvapovalo, jak málo existuje EDM remixů na ryze rockové skladby ze 70. – 90. let minulého století. Nebo jsem je zkrátka jen špatně hledal. Nicméně poptávka po takových remixech je evidentně i u samotných představitelů té doby.

Minulý týden se na twitterovém účtu služby Apple Music objevilo velmi zajímavé krátké video. Video ukazuje Phila Collena, který je kytaristou známé rockové kapely Def Leppard, v jeho přirozeném prostředí – místnosti plné kytar a zesilovačů. V krátkém spotu, který je ve své podstatě reklamou na skladby této kapely dostupné ve službě Apple Music, Phil mluví o tom, že se mu vždy líbil dubstep a proč tomu tak je. A na závěr vysloví velice zajímavou větu: “Bylo by fakt hodně cool, kdyby Skrillex zremixoval Pour Some Sugar On Me. To bych si hodně rád poslechl.”

Světem internetu se v návaznosti na toto video začala okamžitě šířit vlna spekulací o tom, co vlastně toto video znamená. Vyzývá tímto kapela Def Leppard Skrillexe, aby zremixoval jejich ikonickou skladbu? Nebo snad již Sonny na nějakém takovém remixu pracuje a video si tak pohrává s myslí fanoušků? Na rozdíl od populárního seriálu se však odpověď na konci pořadu nedozvíme. Nezbyde nám tak nic jiného než prostor pro spekulace.

Níže se můžete podívat na zmíněné video a udělat si vlastní obrázek o jeho poselství.

Zdroj: edmtunes.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.