Festival

5 nejlepších aftermovies z CZ/SK festivalů 2017

Rok 2017 je definitivně za námi a byl poměrně napěchován festivaly, klubovkami a nespočtem dalších akcí. Rok 2018 slibuje ještě více akcí, ale o tom až jindy. Pojďme se podívat na nejlepší aftermovies z loňských festivalů, které se odehrály buďto u nás nebo na Slovensku.

5.  AIR FESTIVAL

Festival, který probíhá v polovině léta, čímž propojuje dva hlavní letní měsíce, a pomalu ale jistě tvoří svou historii a zvyšuje očekávání na další ročníky. Dva roky zpět se na něm ukázal Martin Garrix, loni KSHMR. A letos? No zatím těžko říci, necháme se překvapit.
Je samozřejmostí, že na tomhle festivalu jde především o hlavní stage zaměřenou na komerční EDM a umělce, kteří vystoupí právě na ní. Každopádně nám ale chybí záběry z ostatních stagí festivalu, které bohužel nedostaly tolik pozornosti.

4. MÁCHÁČ

Tradiční festival s opravdu dlouhou historií ba dokonce ikona české festivalové scény. Plážová atmosféra připomínající “Ibizu” se nezapře a hudebně festival nabízí opravdu solidní mainstream zážitek + i nějakou tu alternativu na velmi oblíbené techno stage! V roce 2018 nás zde dokonce čeká Hardwell nebo samotný Armin van Buuren!

3. ARMIN VAN BUUREN IN TRENČÍN

Člověk, který je často nazýván králem trancové scény se v roce 2017 zastavil i na Slovensku a EDMANIA tím překvapila naprosto všechny. Jednalo se o jedinečnou akci, kde Armin a ani ostatní support DJs rozhodně nezklamali. V roce 2018 se můžeme těšit na další ročník a tentokrát dokonce dvoudenní! V čele s UMEK, Axwell Λ Ingrosso, Timmy Trumpet a Marlo.

2. LET IT ROLL

Nádherných 17 minut(!) z festivalu, který se na scéně Drum and Bass řadí mezi nejlepší na světě. Tenhle festival je nádhernou ukázkou toho, jak silná a spjatá je celá D’n’B scéna. Žádní posh lidé, prostě jen hudba, zábava, zážitky. Kdo má rád D’n’B a nezažil LIR, měl by se zamyslet!

1. BEATS FOR LOVE

LIR se téměř dostal na první místo žebříčku, ale musel ustoupit B4L. Proč? BEATS FOR LOVE je opravdu jedinečný festival, který boří hranice stylů, a nabízí více jak desítků stagí! Každá z nich poté zaujme svým vlastním stylem či podobou. Nemluvě o naprosto jedinečném industriálním prostoru Dolních Vítkovic, ve kterém je celý festival pořádán. Z 12 minutového aftermovie vám doslova zaplesá srdce a hodně bych se divil, kdybyste poté neuvažovali o účasti v roce 2018. Už třeba jen kvůli tomu, že dorazí i Dannic!
Mrkněte na detaily! Vstupné je až vtipně levné!
www.b4l.cz/cs/vstupenky

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.